9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Tanzania

Tanzania

TANZANIA

Het safari paradijs van Afrika

Tanzania is het land van de ultieme safari. De jaarlijkse migratie van honderdduizenden hoefdieren behoort tot de allergrootste natuurwonderen op aarde. Naast de beroemde Big Five staan de uitgestrekte nationale parken garant voor magnifieke landschappen. Na alle safari avonturen volgt een ideale afsluiting op de witte stranden van Zanzibar of één van de andere Swahili eilanden.

Bij Matoke Tours is uw Tanzania safari in vertrouwde handen. In 2016, 2017 en 2018 zijn wij verkozen tot best beoordeelde Nederlandse touroperator in Afrika. Met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in Tanzania kunnen we uw Tanzania reis perfect organiseren.

Tanzania is bekend vanwege de afwisselende landschappen met prachtige vergezichten, een rijke cultuur, de besneeuwde bergtop van de Kilimanjaro, vulkanische meren en de vruchtbare, wildrijke gebieden. Een absolute must voor iedere safari liefhebber! Hier lijkt de ‘jeepsafari’ te zijn uitgevonden. In de prachtige parken is het mogelijk om in korte tijd onwaarschijnlijk grote aantallen wild te spotten. Wereldberoemd zijn de Serengeti en de Ngorongoro krater in het noorden, maar ook in het zuiden zijn ongerepte, minder bezochte natuurparken. Het Selous Game Reserve en het Ruaha Nationaal Park zijn twee onontdekte parels die garant staan voor veel wildleven en weinig toeristen. Door middel van lokale vluchten kunnen de verschillende safarigebieden gecombineerd worden. Na alle indrukwekkende safari’s is het heerlijk relaxen aan de Swahili kust, op de eilanden Mafia, Pemba of Fanjove. Hier geniet u van hagelwitte stranden, wuivende palmbomen, verse zeevruchten en een gemoedelijke sfeer.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze reizen naar Tanzania

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten in Tanzania

Tanzania is de meest complete Afrika bestemming. Het land staat bekend om haar fantastische wildparken, tropische stranden en de hoogste berg van het continent. Beleef Tanzania met Matoke Tours en ontdek alvast de mooiste nationale parken en hoogtepunten

Het specialisme van Matoke Tours

Uit liefde voor Tanzania!

Matoke Tours organiseert al ruim 16 jaar reizen naar Tanzania wat met recht het ‘wildparadijs van Afrika’ wordt genoemd. De machtige Kilimanjaro, 360 graden uitzicht op de eindeloze vlaktes van de Serengeti, de hagelwitte stranden op Zanzibar, fascinerende landschappen vol wildlife en valleien vol met baobabs. Onderweg wordt u begroet door de kleurrijke Maasai stammen in de lokale Swahili taal: ‘Karibu Tanzania’! (Welkom in Tanzania)   

Onze groepsreizen en privéreizen door Tanzania

Laat u inspireren door de reizen op deze Tanzania overzichtspagina. Matoke Tours biedt verschillende groepsreizen aan door Tanzania. Liever met uw eigen gezelschap op reis? Ontdek dan de selectie van privéreizen en bespreek samen met ons uw wensen. Onze Tanzania specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw unieke safari reis.

De beste accommodaties op de mooiste plekken

Matoke Tours staat bekend om haar accommodatie concept: we kiezen standaard voor overnachtingen in kleinschalige, comfortabele en sfeervolle lodges, hotels en tentenkampen. Deze accommodaties liggen op de mooiste plekken in de natuur van Tanzania en zorgen voor de ultieme Afrika beleving! Onze accommodaties beschikken allen over eigen sanitaire voorzieningen en zijn goed verzorgd. Kortom: sfeer en comfort in een natuurlijke omgeving!

 

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!