9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Combinatiereizen Afrika

Combinatiereizen Afrika

Combinatiereizen Afrika

Combineer de mooiste bestemmingen in Afrika en ontwerp samen met ons uw droomreis!

Matoke Tours maakt het mogelijk om de mooiste Afrika bestemmingen te combineren. Alle bestemmingen die wij binnen Afrika aanbieden, zijn goed met elkaar te koppelen door een uitgekiend netwerk van intercontinentale en regionale vluchten.

Hieronder vindt u een selectie van onze meest geboekte combinatiereizen in Afrika.

In Afrika hebben wij de kennis en expertise met een eigen kantoor ter plekke en kunnen we eenvoudig twee, drie of zelfs vier bestemmingen aan elkaar koppelen en combineren! Verderop deze pagina beschrijven we nog uitgebreid welke mogelijkheden wij allemaal bieden binnen Afrika. Voor een combinatiereis op maat, vult u dit reisformulier in.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze combinatiereizen naar Afrika

Gorilla's en safari

Gorilla’s spotten in de regenwouden van Oeganda en twee dagen later de Big five aanschouwen in het Serengeti National Park in Tanzania en daarna afsluiten op het exotische Zanzibar? Of in de tijd terugreizen in Ethiopië om daarna door te reizen naar Djibouti om met walvishaaien te snorkelen?

Er zijn legio mogelijkheden. Hieronder vindt u een selectie van onze meest geboekte combinatiereizen in Afrika. Onthoud goed dat écht alle combinaties mogelijk zijn. U bepaalt wat u wilt zien! Neem voor tips en een combinatiereis op maat, contact met ons op.

Combinatiereizen

in Oost Afrika

De landen die wij aanbieden in Oost Afrika zijn zeer goed met elkaar te combineren. Zo vliegen KLM en Ethiopian Airlines naar vrijwel alle bestemmingen in Oost Afrika. Dat maakt het mogelijk dat uw retourvlucht vanuit een ander land kan vertrekken.

Zo zou u bijvoorbeeld vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Kigali (Rwanda) kunnen vliegen om een aantal dagen dit fantastische land te ontdekken. Daarna reist u met Matoke Tours de grens over naar Oeganda waar u overnacht in onze eigen lodge, het sprookjesachtige Lake Mutanda Resort. Na de gorilla tracking en bezoek aan de mooiste hoogtepunten in Oeganda, vliegt u door naar Tanzania voor een safari en daarna naar Zanzibar voor een korte strandvakantie. Aan het einde van uw reis vliegt u met KLM rechtstreeks terug naar Amsterdam.

In Oost-Afrika hebben wij de kennis en expertise met een eigen kantoor ter plekke en kunnen we eenvoudig voor u twee, drie of zelfs vier bestemmingen aan elkaar koppelen en combineren! U kunt de volgende landen in Oost Afrika combineren: Kenia, Tanzania, Zanzibar, Oeganda, Rwanda en Ethiopië.

 

Combinatiereizen

in Zuidelijk Afrika

De bovenstaande landen in oost Afrika kunt u ook combineren met onze bestemmingen in zuidelijk Afrika: Madagascar, Mauritius, Malawi en Zambia.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst naar Oeganda, Kenia of Tanzania te gaan voor een wildlife safari, om daarna door te reizen naar Malawi, Zambia, Mauritius of Madagascar. U kunt zo, samen met ons, uw eigen droomreis naar Afrika creëren. De landen die in zuidelijk Afrika vaak gecombineerd worden zijn Malawi met Zambia en Madagascar met Mauritius. In Zambia vindt u de spectaculaire Victoria Falls watervallen en het prachtige South Luangwa park. Combineer dit bijvoorbeeld met een bezoek aan het exotische en tropische Lake Malawi.

Ook Madagascar en Mauritius zijn prima aan elkaar te koppelen in uw rondreis. Zo kunt u na een avontuurlijke rondreis op Madagscar dagelijks vliegen naar Mauritius om daarna de rondreis in stijl af te sluiten in één van de mooie lodges aan de kust.

victoria falls in zambia

Combinatiereis op maat creëren

Vrijwel al onze combinatiereizen worden op maat, samen met de klant, ontworpen. U kunt aangeven wat uw wensen en voorkeuren zijn en wij gaan daarmee aan de slag. Ook kunt u zes dagen per week een afspraak inplannen op kantoor te ’s-Hertogenbosch of één van onze informatiedagen bezoeken.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!