Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Zambia

Zambia

ZAMBIA

Ongerepte wildernissen en safariparken

Zambia heeft Afrika’s meest ongerepte wildernissen en safariparken, de Zambezi rivier en het zevende wereldwonder; de Victoria Watervallen. Kortom, alle ingrediënten voor een gevarieerde reis boordevol avontuur, wildleven en natuurschoon.

Slechts een handvol gelukkige reizigers beproeft deze unieke locaties. Het maakt Zambia een zeer exclusieve en authentieke safari bestemming, waarbij reizigers altijd getrakteerd worden op een warm en natuurlijk welkom door de Zambianen. Een bekende trekpleister is het zevende wereldwonder; de Victoria Watervallen. South Luangwa springt er qua wildpark torenhoog boven uit. Dit nationale park behoort tot de mooiste safariparken van Afrika! De kwaliteit van de Zambiaanse rangers is ongekend! Bovendien zijn ze trots op hun specialisme, kennis en ervaring.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze reizen naar Zambia

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten in Zambia

Zambia staat bekend om haar fantastische wildparken en de Victoria Watervallen. De nationale parken behoren zelfs tot de meeste ongerepte van Afrika! Hieronder vindt u een overzicht van de mooiste hoogtepunten van Zambia.

Het specialisme van Matoke Tours

Uit liefde voor Zambia!

Kenmerkend voor Zambia: wandelsafari en sundowners

Minstens zo bijzonder en écht typerend voor Zambia is de wandelsafari. Onder professionele begeleiding brengen de gidsen hun gasten erg dichtbij de dieren tijdens zo’n ‘legendary walking safari’. De Zambiaanse rangers zijn trots op hun specialisme, kennis en ervaring. Het maakt dat de safari’s steeds uniek en succesvol zijn. De kleinschalige tented camps en lodges, die verspreid in alle parken vertegenwoordigd zijn, creëren een authentieke bushsfeer. De avonden worden gevuld met ‘sundowners’, tijdens de ondergaande zon, terwijl het wild op de loer ligt. Het creëert een ongekend safari gevoel wat kenmerkend is voor een reis naar Zambia.

Kortom; Zambia is een land voor wild- en natuurliefhebbers die tijdens hun safari graag uitstekend begeleid worden door zeer kundige en ervaren safarigidsen.

Zambia combineren met Malawi

Het naburige Malawi met haar tropische Lake Malawi geeft ook de zonminnende reizigers tropische mogelijkheden voor een nog meer gevarieerdere reis. De openhartige lokale bevolking en afgelegen parken bieden de mogelijkheid voor een safari reis buiten de gebaande paden. Een combinatiereis naar Zambia en Malawi heeft alle ingrediënten voor een reis vol safari, natuurgeweld, goudgele stranden en culturele ontmoetingen.

Ontdek via het linker menu direct onze bijzondere privé reizen naar Zambia. Daarnaast vindt u ook verschillende combinatiereizen naar Zambia en Malawi ter inspiratie.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!