Vakantie Zambia - Safari Zambia reizen | Matoke Tours

Zambia safari reizen met Matoke Tours

Zambia heeft Afrika's meest onaangetaste wildernissen en safariparken. Slechts een handvol gelukkige reizigers beproeven deze unieke locaties. Het maakt Zambia een zeer exclusieve en authentieke safari bestemming, waarbij reizigers altijd getrakteerd worden op een warm en natuurlijk welkom door de Zambianen. Een bekende trekpleister is het 7e wereldwonder; de Victoria Watervallen. De watervallen bruisen van actie met haar natuurlijke aantrekkingskracht en weids scala aan activiteiten. Een bezoek aan de Falls mag dan ook niet ontbreken in een gevarieerde reis naar Zambia. Dat geldt tevens voor het bijzondere South Luangwa. Dit nationale park behoort tot de mooiste safariparken van Afrika!

 • Zambia magazine

  Bestel hier het Matoke magazine en ontdek Zambia!

 • Informatie dagen

  Maak kennis met Matoke Tours en Zambia! Bezoek onze infodagen.

 • Hoogtepunten Zambia

  Ontdek alvast de allermooiste hoogtepunten die Zambia te bieden heeft!

 • De mooiste accommodaties

  Matoke Tours kiest bewust voor overnachtingen in comfortabele sfeervolle lodges!

wildlife in zambia zambia giraffe

Kenmerkend voor Zambia: wandelsafari en sundowners

Minstens zo bijzonder en écht typerend voor Zambia is de wandelsafari. Onder professionele begeleiding brengen de gidsen hun gasten erg dichtbij de dieren tijdens zo'n 'legendary walking safari'. De Zambiaanse rangers zijn trots op hun specialisme, kennis en ervaring. Het maakt dat de safari's steeds uniek en succesvol zijn. De kleinschalige tented camps en lodges, die verspreid in alle parken vertegenwoordigd zijn, creëren een authentieke bushsfeer. De avonden worden gevuld met 'sundowners', tijdens de ondergaande zon, terwijl het wild op de loer ligt. Het creëert een ongekend safari gevoel wat kenmerkend is voor een reis naar Zambia.

Kortom; Zambia is een land voor wild- en natuurliefhebbers die tijdens hun safari graag uitstekend begeleid worden door zeer kundige en ervaren safarigidsen.

Zambia combineren met Malawi

Het naburige Malawi met haar tropische Lake Malawi geeft ook de zonminnende reizigers tropische mogelijkheden voor een nog meer gevarieerdere reis. De openhartige lokale bevolking en afgelegen parken bieden de mogelijkheid voor een safari reis buiten de gebaande paden. Een combinatiereis naar Zambia en Malawi heeft alle ingrediënten voor een reis vol safari, natuurgeweld, goudgele stranden en culturele ontmoetingen.

Ontdek via het linker menu direct onze bijzondere groeps- en privé reizen naar Zambia. Daarnaast vindt u ook verschillende combinatiereizen naar Zambia en Malawi ter inspiratie.