Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Zambia hoogtepunten

Zambia hoogtepunten

 14-DAAGSE Privéreis

VANAF € 5.385,- PER PERSOON

Dit is de rondreis door Zambia waarbij u dé beste safariparken bezoekt en de Victoria Watervallen op verrassende wijze beleeft. Middels o.a. comfortabele regionale vluchten worden de hoogtepunten prettig met elkaar verbonden. Tot slot staan er op alle locaties verschillende accommodatieniveaus beschreven. Zo kiest u de meest passende reis welke aansluit op uw Zambia reisverwachtingen.

Victoria Watervallen
De reis gaat van start bij de Victoria Watervallen. Treedt hier in de voetsporen van Dr. Livingstone en geniet van de verscheidenheid aan (adrenaline verhogende) activiteiten hier. Zelfs de meest ervaren natuurliefhebber is onder de indruk van de kracht van de watervallen! Er staan verschillende leuke accommodaties beschreven, ieder in een eigen comfortniveau zoals de bruisende Zambezi Waterfront
 
Safariparels Kafue en South Luangwa
Daarna staat de rondreis in het teken van safari. Eerst wordt het oudste wildpark van Zambia bezocht: Kafue. Dit is het enige park in Zambia waar de cheeta leeft! De bevlogen rangers nemen reizigers hier per wandel-, jeep en bootsafari op avontuur. Overnachten kan bijvoorbeeld bij de Nanzhila Plains Camp of de duurzame Ila Safari Lodge

De rondreis beleeft voor vele safariliefhebbers het hoogtepunt in het zeer wildrijke South Luangwa. Dit park wordt gekenmerkt door haar hoge aantallen luipaarden, leeuwen, wilde honden en andere grote zoogdieren. Ook vogelliefhebbers komen van heinde en verre om de kleurrijke (vaak migrerende) vogels te bewonderen. Kies hier, indien mogelijk, voor het exclusieve Bilimungwe Bush Camp voor de ultieme safaribeleving!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Victoria Watervallen – Lusaka – Kafue – South Luangwa

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar gastvrijheid tot kunst is verheven en avonturen voor het oprapen liggen. Na een lange reis dwars door Afrika heb ik het continent in mijn hart gesloten om haar natuurlijke schoonheid en haar bewoners!”

van Jan Daudey, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!