9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Zambia in een notendop

Zambia in een notendop

 11-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.920,- PER PERSOON

De ideale rondreis wanneer u in een kort tijdbestek dé paradepaardjes van Zambia wilt beleven. Middels regionale vluchten beweegt u zich snel en comfortabel voort tussen de beste safariparken van het land; South Luangwa en Lower Zambezi. Toch wat langer in Zambia verblijven? Kies dan voor een verlenging naar de Victoria Watervallen.
 
Twee locaties in South Luangwa
Na een ontspannen overnachting in de groene omgeving van Lusaka start de reis met het meest gerenommeerde wildpark van zuidelijk Afrika; South Luangwa. U verblijft hier zowel in een lodge als in een afgelegen bushcamp, diep in het park verscholen. U treedt hierbij uiteraard van de gebaande paden! Het zien van luipaarden, leeuwen, wilde honden, kleurrijke vogels en ander wildleven is haast een garantie in South Luangwa.

Sprookjesachtige wildernis Lower Zambezi
Vervolgens vliegt u naar de verborgen parel Lower Zambezi. De Zambezi is dé levensader van deze waterrijke, prachtige wildernis. U geniet hier al kanoënd van de passerende olifanten! In geen park in Zambia kunt u zoveel bijzondere safariactiviteiten ter plekke ondernemen. Kies uit vissen, wandel-, kano-, boot-, jeep- en nachtsafari’s.

 

Hoogtepunten tijdens deze reis: Lusaka – Lower Zambezi – South Luangwa

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!