Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Het beste van Zambia

Het beste van Zambia

 11-DAAGSE Privéreis

VANAF € 5.355,- PER PERSOON

De ideale rondreis wanneer u in een kort tijdbestek dé paradepaardjes van Zambia wilt beleven. Middels regionale vluchten beweegt u zich snel en comfortabel voort tussen de beste safariparken van het land; South Luangwa en Lower Zambezi. Toch wat langer in Zambia verblijven? Kies dan voor een verlenging naar de Victoria Watervallen.
 
Twee locaties in South Luangwa
Na een ontspannen overnachting, bij Wild Dog Lodge in Lusaka, start de reis met het meest gerenommeerde wildpark van zuidelijk Afrika; South Luangwa. De overnachtingen staan gepland op twee verschillende locaties, nabij de parkentree én diep in het park verscholen. U treedt hierbij van de gebaande paden! Er zijn verschillende comfortniveaus geselecteerd zoals het heerlijke middenklasse Flatdogs Camp tot het exclusieve Lion Camp. Vanuit deze bijzondere accommodaties gaat u per jeep- of te voet op zoek naar luipaarden, leeuwen, wilde honden, kleurrijke vogels en ander wildleven!

Sprookjesachtige wildernis Lower Zambezi
Vervolgens vliegt u naar de verborgen parel Lower Zambezi. De Zambezi is dé levensader van deze waterrijke, prachtige wildernis. U geniet hier al kanoënd van de passerende olifanten! In geen park in Zambia kunt u zoveel bijzondere safariactiviteiten ter plekke ondernemen. Kies uit vissen, wandel-, kano-, boot-, jeep- en nachtsafari’s. Ook hier staan vier totaal verschillende accommodaties beschreven waaronder de luxe Chongwe River Camp of de avontuurlijke tenten van Tusk & Mane midden in de wildernis.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Lusaka – Lower Zambezi – South Luangwa

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus en type accommodatie. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar gastvrijheid tot kunst is verheven en avonturen voor het oprapen liggen. Na een lange reis dwars door Afrika heb ik het continent in mijn hart gesloten om haar natuurlijke schoonheid en haar bewoners!”

van Jan Daudey, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!