9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 

Top rated touroperator Afrika (2016/2017/2018/2019)

Matoke Tours is er trots op dat wij al enkele jaren op rij (sinds 2016) zijn beoordeeld als ‘top rated touroperator’ binnen Afrika (door het international reviewplatform safaribookings.com).

Deze onafhankelijke website is het grootste ‘Afrika gerelateerde reviewplatform’ wereldwijd! Dit platform werkt onafhankelijk en werk onder meer samen met bekende schrijvers, safari experts en reisreporters zoals Mark Eveleigh (meer dan 700 publicaties voor CNN) en Arianne van Zandbergen (wildlife fotograaf voor de geronemeerde Bradt Guides). Meer dan 1100 gespecialiseerde safari operators zijn beoordeeld op dit platform en Matoke Tours staat sinds 2016 in de top-5 van ‘top rated operators‘!

We zijn hiermee de enige Nederlandse touroperator die deze positie heeft behaald op dit platform. Hier leest u alle reviews en beoordelingen terug die we hebben ontvangen op deze website.

Winnaar Uganda Tourism excellence awards

Matoke Tours is er trots op al twee keer te zijn verkozen tot ‘beste internationale touroperator in Oeganda’.

De ‘Tourism Excellence Awards’ viert de successen van de toeristenindustrie in Oeganda. Door middel van deze awards wordt het harde werken en de toewijding van lokale en internationale bedrijven gewaardeerd en beloond. We zijn ontzettend blij dat we deze prijs gewonnen hebben en hebben dit dan ook goed gevierd met ons lokale kantoor in Kampala!

Waarom is Matoke Tours verkozen tot beste touroperator in Oeganda?

  1. Matoke Tours scoorde op alle nominatiecriteria als beste!
  2. Matoke Tours is al meer dan 18 jaar de toonaangevende touroperator in Oeganda; geeft persoonlijke en snelle service; heeft een sterke zichtbaarheid met een sterke naam; heeft een zichtbaar logo; en richtte zich van oorsprong als een van de eerste touroperators in Oost-Afrika op het middenklasse segment.
  3. Klantenservice wordt verzorgd door Engels-, Pools-, Duits-, Nederlands-, Frans-, Swahili- en Luganda-sprekende medewerkers. Matoke Tours traint haar eigen personeel in klantgerichtheid en de zorg voor de klant. Matoke Tours heeft uitstekende recensies van klanten.
  4. Een sterk punt van Matoke Tours is innovatie. We hebben we onze eigen routes samengesteld, waarbij we activiteiten hebben ontwikkeld in gebieden waar geen enkele andere touroperator actief is. We promoten reizen naar onderontwikkelde gebieden in Oeganda zoals Pian Upe, Karamoja, Kalongo, Pader, Namwendwa en Kidepo en naar nog veel meer gebieden waar sommige touroperators zelfs nog nooit van hebben gehoord. Matoke Tours is hierin een pionier en dat vinden we fantastisch om te doen.
  5. Matoke Tours is de enige touroperator in Oeganda (en misschien in de wereld) die een virtual reality brochure aanbood en hiermee Oeganda op een unieke manier aan de wereld kon tonen (door middel van een google bril)
  6. Matoke Tours is een van de drie grootste touroperators in Oeganda op basis van klantenaantallen. Bovendien werd Matoke Tours verkozen tot ‘sustainable leader’ (duurzame leider) in Oeganda.
  7. Matoke Tours traint mensen in klantenservice en in specifieke kennis over de toeristenindustrie. We geven daarnaast ook een EHBO-training, brand training en we moedigen medewerkers aan – en ondersteunen hen financieel – om externe trainingen te volgen.
  8. Alle medewerkers op kantoor in Oeganda hebben een zorgverzekering en we betalen 50% van de zorgverzekering voor hun kinderen. Tot slot gaat ieder jaar een medewerker van het kantoor in Oeganda naar Europa voor een culturele uitwisseling.
  9. Matoke Tours is lid van het SGR, ANVR, Calamiteitenfonds ATTA, UCF, AUTO, UTB. Matoke Tours heeft goede aansprakelijkheidsverzekeringen om ervoor te zorgen dat we goed verzekerd zijn.