9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Safari Kenia

Safari Kenia

Safari Kenia met Matoke Tours

Specialist in privé safari’s en groepsreizen naar Kenia

Een safari naar Kenia is voor vele reizigers een droom die uitkomt. Oog in oog staan met de big five, de jaarlijkse migratie van miljoenen hoefdieren op de Masai Mara vlaktes, onderweg contact maken met de kleurrijke Masai inwoners en tropisch genieten op de hagelwitte standen aan de Keniaanse Swahili kust. Het zijn slechts enkele voorbeelden die een safari door Kenia zo bijzonder maken.
Bij Matoke Tours is uw Kenia safari in vertrouwde handen. In 2016/2017/2018 zijn wij uitgeroepen tot best beoordeelde Nederlandse safari specialist in Afrika.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze safari reizen naar Kenia

Hierboven trof u enkele voorbeelden aan van onze safari reizen naar Kenia. U kunt uw Kenia safari altijd op maat aanpassen. De getoonde reizen zijn dus voorbeeldreizen die u naar eigen inzicht kunt samenstellen. Breng ons op de hoogte van uw reiswensen middels ons webformulier of bel naar 073-6123364. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch op één van onze informatiedagen over Kenia.

De mooiste safari accommodaties in Kenia

Overnachten in de bush of midden op één van die mooie savannevlaktes die Kenia rijk is. Juist dat maakt een safari door Kenia zo uniek. Matoke Tours kiest haar accommodaties op basis van kwaliteit, ligging, kleinschaligheid en cuisine. Beleving en kwaliteit staat hierbij voorop.

Via deze link bekijkt u ons uitgebreide aanbod van de mooiste safari accommodaties in Kenia.

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten in Kenia

In Kenia lijkt het woord ‘safari’ te zijn uitgevonden. U vindt u er grote hoeveelheden wild in de verschillende nationale parken. Hieronder een overzicht van alle safari hoogtepunten in Kenia!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!