Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Safari Kenia

Safari Kenia

Safari reizen Kenia met Matoke Tours

Specialist in safari's naar Kenia

Een safari naar Kenia is voor vele reizigers een droom die uitkomt. Oog in oog staan met de big five, de jaarlijkse migratie van miljoenen hoefdieren op de Masai Mara vlaktes, onderweg contact maken met de kleurrijke Masai inwoners en tropisch genieten op de hagelwitte standen aan de Keniaanse Swahili kust. Het zijn slechts enkele voorbeelden die een safari door Kenia zo intens en bijzonder maken. Bij Matoke Tours is uw safari in vertrouwde handen. Al sinds 2002 zijn wij uw specialist in safari reizen naar Afrika én Kenia. Duizenden reizigers gingen met ons op pad en zij deelden hun ervaringen online en op onze website. Graag ontwerpen we samen met u de ultieme droomsafari naar Kenia.

Onze populaire bestemmingen

Onze safari reizen door Kenia

Kenia safari op maat

Hierboven trof u enkele voorbeelden aan van onze safari reizen naar Kenia. U kunt uw Kenia safari altijd op maat aanpassen. De getoonde reizen zijn dus voorbeeldreizen die naar eigen inzicht aangepast kunnen worden. Breng ons op de hoogte van uw reiswensen middels ons webformulier of bel naar 073-6123364. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch voor een privé afspraak om uw reiswensen te bespreken.

De mooiste safari accommodaties in Kenia

Overnachten in de bush of midden op één van die mooie savannevlaktes die Kenia rijk is. Juist dat maakt een luxe safari door Kenia zo uniek. Matoke Tours kiest haar accommodaties in Kenia op basis van kwaliteit, ligging, kleinschaligheid en cuisine. Beleving en kwaliteit staat hierbij voorop. Ons motto is hierbij altijd: een goede en bijzondere overnachting draagt enorm bij aan de kwaliteit van de reis. 

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten in Kenia

In Kenia lijkt het woord 'safari' te zijn uitgevonden. U vindt u er grote hoeveelheden wild in de verschillende nationale parken. Hieronder een overzicht van alle safari hoogtepunten in Kenia!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!