Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Kenia

Kenia

Vakantie Kenia

Kleurrijke cultuur en héél veel wild

Het veelzijdige Kenia is het land waar de hedendaagse safari is ontstaan. Het wereldberoemde Masai Mara natuurreservaat met haar jaarlijkse migratie van miljoenen hoefdieren, de kleurrijke Masai cultuur, safari’s aan de voet van de Kilimanjaro en de hagelwitte stranden aan de Indische Oceaan, trekken al sinds koloniale tijden reizigers naar dit diverse land. De wereldberoemde roman ‘Out of Africa’ van Karen Blixen schetst het decor van adembenemende landschappen, bijzondere stammen zoals de Samburu en het avontuur in natuurreservaten vol wilde dieren.

Bij Matoke Tours is uw Kenia rondreis in vertrouwde handen. We zijn door Columbus Magazine uitgeroepen tot beste reisorganisatie 2023/2024 en met onze 23 jaar ervaring ‘on the ground’ in Afrika, kunnen we uw vakantie in Kenia en rondreis perfect organiseren!

Kenia behoort vandaag de dag nog steeds tot de favoriete safari bestemmingen in Afrika en er wordt een breed scala aan belevingen aangeboden. Zo kunt u ervoor kiezen om naar afgelegen gebieden in de Masai Mara te vliegen of kiest u voor een safari over land naar verschillende nationale parken. Na een spannende safari kunt u aan de Swahilikust heerlijk bijkomen aan de witte stranden rondom Mombasa of kiest u voor een verblijf op Zanzibar, Pemba of Mafia. Kenia heeft alle ingrediënten voor een succesvolle safari én vakantie. Laat u inspireren en vraag advies aan onze Kenia specialisten die graag dé ultieme Kenia rondreis voor u samenstellen. Hieronder vindt u een overzicht van onze reizen door Kenia.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze reizen naar Kenia

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten in Kenia

In Kenia treft u kleurrijke stammen en staat u versteld van grote hoeveelheden wilde dieren in de nationale parken. U gaat tijdens uw vakantie op zoek naar de unieke diersoorten van Noord–Kenia of staat aan de Mara rivier op het moment dat de migrerende megakudde hier doorheen trekt. Hieronder een overzicht van de hoogtepunten in Kenia!

Het specialisme van Matoke Tours

Uit liefde voor Kenia!

Matoke Tours organiseert al ruim 20 jaar reizen naar Oost–Afrika en we vinden het een voorrrecht om uw Kenia safari tot een onvergetelijk avontuur te maken.

In oostelijk Afrika zijn zeer uiteenlopende hoogtepunten te beleven. Kenia grenst aan Oeganda, het land van berggorilla’s en chimpansees, alsook aan Tanzania met het fascinerende Serengeti Nationaal Park en de exotische Swahili kust. Matoke Tours biedt rondreizen aan waarin de tijd wordt genomen om alle hoogtepunten van Kenia te beleven. Maar we maken het ook mogelijk om Kenia te combineren met Oeganda, Tanzania, Rwanda of een ander land naar keuze.

GROEPSREIZEN EN PRIVE REIZEN NAAR KENIA

Laat u inspireren door onze Kenia reizen op deze overzichtspagina. Gaat u met uw eigen gezelschap op vakantie? Ontdek dan onze selectie van individuele reizen door Kenia en bespreek samen met ons uw wensen. Onze Kenia specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw unieke droomreis op maat. Gaat u liever met een (kleine) groep op pad? Dan vindt u hier onze groepsreizen naar Kenia.

SCHITTERENDE ACCOMMODATIES OP TOPPLEKKEN 

Matoke Tours staat bekend om haar accommodatie concept: we kiezen voor overnachtingen in comfortabele, sfeervolle lodges, hotels en tentenkampen. In Kenia is het van groot belang om in de juiste accommodaties te overnachten, aangezien dit van grote invloed is op de safari beleving. Matoke Tours heeft de accommodaties die in Kenia worden aangeboden allemaal meerdere keren bezocht en een nauwkeurige selectie gemaakt om zodoende het Matoke concept te bewaken. Er is een selectie gemaakt op vier verschillende niveaus, zodat u zelf invloed kunt uitoefenen op de prijs van de reis en bepaalt zelf het comfortniveau tijdens uw safari. De accommodaties liggen op de mooiste plekken in de natuur van Kenia en zorgen voor de ultieme Afrika beleving!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!