Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Vervoer

Vervoer

Het vervoer in Kenia

Op reis met Matoke Tours betekent comfortabel reizen

Matoke Tours beschikt in Kenia over 4WD Landcruisers en 4WD minibussen. Ieder voertuig is omgebouwd om zo aan de wensen van onze safarireizigers te voldoen. De auto’s hebben comfortabele stoelen, opbergvakken, veiligheidsriemen, een groot uitklapbaar dak voor de beste fotografische mogelijkheden en stofwering. Tevens wordt er dagelijks van voldoende drinkwater voorzien en kan er (indien gewenst) gebruik gemaakt worden van wifi.

Verschillende voertuigen

De verschillende voertuigen stelt Matoke Tours in staat per comfort/budget niveau een passend voertuig aan te bieden. Het type voertuig is ook afhankelijk van het aantal personen waarmee de Kenia reis wordt ondernomen. Op de privé reizen pagina’s is te zien welke type voertuig per reis wordt ingezet. Het is uiteraard mogelijk om hierin aanpassingen naar wens te maken, zo kan een middenklasse reis uiteraard ook (tegen een meerprijs) met een Landcruiser beleefd worden. Hieronder volgt een overzicht van de 4WD voertuigen.

Het gevarieerde wagenpark stelt Matoke Tours tevens in staat per comfort/budget niveau een passend voertuig aan te bieden. Het type voertuig is ook afhankelijk van het aantal personen waarmee u deze Kenia reis gaat ondernemen. Op de privé reizen pagina’s kunt u zien welke type voertuig per reis wordt ingezet. Hieronder volgt een overzicht van de vervoersmogelijkheden.


Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap, uw persoonlijke voorkeur en het budget kiezen we het best passende vervoer voor uw rondreis door Kenia. Hieronder vindt u de meest populaire vervoerstypes.

Professionele gidsen

Maken uw rondreis door Kenia compleet

Een geschikt voertuig betekent nog niet direct een geslaagde safari. Het zijn onze gidsen die de safari helemaal compleet maken met hun veelzijdige kennis en enthousiasme! Al onze gidsen hebben zeer veel ervaring en beschikken naast de reguliere kennis ook allen over specifieke vakkennis! Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels, cultuur of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!


Specifieke interesses? Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!

Onze populaire bestemmingen

Toyota 4WD Landcruiser

Onze populaire bestemmingen

Toyota 4WD minibus

Onze populaire bestemmingen

Lokale vluchten

Onze populaire bestemmingen

Trein: Madaraka Express