9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Privé reizen Afrika

Privé reizen Afrika

Ontdek onze individuele rondreizen

Met uw eigen reisgezelschap op pad? Kies hier de Afrika bestemming die bij u past!

Op al onze Afrika bestemmingen bieden wij individuele reizen en maatwerk aan. Bij een individuele Afrika rondreis gaat u met uw eigen reisgezelschap op pad. Dit kan met uw partner zijn of bijvoorbeeld met vrienden of het gezin. Hieronder een overzicht van onze verschillende individuele rondreizen per bestemming.

Onze populaire bestemmingen

Onze individuele Afrika reizen

Bij Matoke Tours is uw Afrika reis in vertrouwde handen. Al enkele jaren op rij zijn wij uitgeroepen tot best beoordeelde Nederlandse reisorganisatie in Afrika. Duizenden mensen zijn sinds onze oprichting in 2002 met ons op rondreis geweest in Afrika en u vindt hun ervaringen en reviews in grote getalen online.

amboseli kenia

Rondreizen Afrika: verschil groepsreis en privéreis

Onze Afrika reizen worden voor bijna 90% op maat gemaakt. Op deze site ziet u veel voorbeeldreizen die daarna aan te passen zijn aan uw wensen en voorkeuren. Alleen onze groepsreizen naar Afrika onderscheiden zich door een vast programma welke niet meer aan te passen zijn omdat het programma al is vastgesteld en ingeboekt.
Wanneer u een individuele rondreis door Afrika wilt maken (samen met uw gezin, geliefde of vrienden), gebruik dan onze rondreizen op deze website als inspiratie. Samen met ons kunt u daarna uw Afrika reis op maat aanpassen. Zo creëren we samen de ultieme rondreis door Afrika.

Rondreis Afrika? Kiezen tussen bestemmingen

Wanneer u nog niet precies weet welke Afrika reis uw wilt maken of naar welke bestemming u wilt gaan, neem dan contact op met één van onze specialisten. Matoke Tours heeft diepgaande kennis over de landen die wij in Afrika aanbieden en we kunnen u veel vertellen over de verschillen tussen deze bestemmingen. Wilt u écht voor safari gaan? Dan zijn de rondreizen naar Tanzania, Kenia, Zambia en Botswana de beste opties. Gaat u voor variatie en wilt u meer dan alleen safari? Dan zijn onze rondreizen door Oeganda, Madagascar, Ethiopië, Malawi en Namibië geweldige opties! Bespreek samen met ons wat u wilt beleven, dan geven wij persoonlijk advies. Ook bent u welkom op ons kantoor in Den Bosch of bezoek één van onze informatiedagen die specifiek betrekking hebben op ons aanbod van Afrika reizen.

Op reis door Afrika; Waar overnacht u?

Of u nu in oostelijk of zuidelijk Afrika uw rondreis maakt, alle landen binnen het Matoke Tours aanbod beschikken over sfeervolle en kwalitatief hoogstaande accommodaties. Alleen de accommodaties in Ethiopië zijn over het algemeen eenvoudiger te noemen. De andere landen beschikken over een breed scala aan prachtige lodges en tented camps. Deze zijn veelal gelegen in de Afrikaanse natuur en worden door Matoke Tours meerdere keren bezocht en beoordeeld op basis van cuisine, kwaliteit, ligging en kleinschaligheid. Tijdens de rondreis door Afrika hoeft u zich dus nooit druk te maken over de kwaliteit van uw verblijfplaats.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!