Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Individuele reizen door Afrika

Individuele reizen door Afrika

Ontdek onze privé reizen

Met uw eigen reisgezelschap op pad door Afrika? Samen creëren wij jullie droomreis door Afrika!

Op al onze Afrika bestemmingen bieden wij individuele reizen en maatwerk aan. Bij een individuele Afrika rondreis gaat u met uw eigen reisgezelschap op pad. Dit kan met uw partner zijn of bijvoorbeeld met vrienden, kennissen of het gezin. U reist hierbij dus met uw eigen privé reisgezelschap, vaak met een chauffeur van Matoke Tours die u van A naar Z brengt. Kiest u voor een selfdrive, dan rijdt u  zelf door de bestemming. 

Hieronder het complete overzicht van onze verschillende individuele rondreizen per bestemming. In alle gevallen stellen wij uw individuele reis door Afrika op maat samen. Neem contact met ons op voor een reisvoorstel op maat. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden die wij bieden in Afrika!  

Onze populaire bestemmingen

Onze individuele Afrika reizen

Bij Matoke Tours is uw Afrika reis in vertrouwde handen. Al enkele jaren op rij zijn wij uitgeroepen tot best beoordeelde Nederlandse reisorganisatie in Afrika. Duizenden mensen zijn sinds onze oprichting in 2002 met ons op rondreis geweest in Afrika en u vindt hun ervaringen en reviews in grote getalen online.

Afrika is onze grote liefde en inspiratie! We zien het organiseren van een maatwerkreis door Afrika als een ambacht en met onze kennis stellen wij u in staat om de mooiste plekken op een persoonlijke, exclusieve en comfortabele manier te beleven. Exclusiviteit zit bij ons niet alleen in de lodges waar u verblijft, maar juist ook in de ervaringen die u beleeft. Van oudsher hebben we voet op Afrikaanse bodem met een eigen kantoor in Afrika en juist daarom zijn wij de ware Afrika specialist.

Rondreizen Afrika

verschil groepsreis en privéreis

Onze rondreizen worden altijd op maat gemaakt. Op onze website ziet u veel voorbeeldreizen die daarna aan te passen zijn aan jullie wensen en voorkeuren. Alleen onze groepsreizen naar Afrika onderscheiden zich door een vast programma welke niet meer aan te passen zijn omdat het programma al is vastgesteld en ingeboekt.

Wanneer u een individuele rondreis door Afrika wilt maken (samen met uw gezin, geliefde, kennissen of vrienden), gebruik dan de rondreizen op onze website als inspiratie. Samen met ons kunt u daarna uw Afrika reis op maat aanpassen. Zo creëren we samen de ultieme rondreis door Afrika.

Individuele rondreis plannen

Kiezen tussen bestemmingen en accommodaties

Wanneer u nog niet precies weet welke Afrika reis uw wilt maken of naar welke bestemming u wilt gaan, neem dan contact op met één van onze specialisten. Matoke Tours heeft diepgaande kennis over de landen die wij in Afrika aanbieden en we kunnen u veel vertellen over de verschillen tussen deze bestemmingen. Onze bestemmingsspecialisten kennen Afrika op hun duimpje of hebben er zelfs jaren gewoond. Of u nu in oostelijk of zuidelijk Afrika uw rondreis maakt, alle landen binnen het Matoke Tours aanbod beschikken over sfeervolle en kwalitatief hoogstaande accommodaties. Alleen de accommodaties in Madagascar zijn over het algemeen iets eenvoudiger te noemen omdat het nog minder toeristisch ontwikkeld is.

De andere landen beschikken over een breed scala aan prachtige lodges en tented camps. Deze zijn veelal gelegen in de Afrikaanse natuur en worden door Matoke Tours meerdere keren bezocht en beoordeeld op basis van cuisine, kwaliteit, ligging en kleinschaligheid. Tijdens de rondreis door Afrika hoeft u zich dus nooit druk te maken over de kwaliteit van uw verblijfplaats. Jaarlijks onderneemt Matoke Tours meerdere studiereizen om zo zelf deze kleinschalige, authentieke en sfeervolle accommodaties te beoordelen. Hieronder kunt u per bestemming in Afrika onze luxe accommodaties selecteren en leren kennen. 

Onze populaire bestemmingen

Onze mooiste lodges in Afrika

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!