9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Rondreizen Afrika

Rondreizen Afrika

Rondreizen Afrika met Matoke Tours

Op rondreis naar Afrika? Kies hier de bestemming die bij u past!

Onze rondreizen door Afrika staan garant voor natuur, plezier, wildlife, cultuur en avontuur. Matoke Tours koestert een diepe liefde voor Afrika en dat vindt u terug in onze rondreizen. Of u nu op safari wilt in Kenia of Tanzania, op gorilla tracking gaat in Oeganda, inheemse stammen bezoekt in Ethiopië of walvissen en maki’s wilt spotten in Madagascar, bij Matoke Tours vindt u de Afrika reis die bij u past. Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende Afrika rondreizen.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze rondreizen naar Afrika

Bij Matoke Tours is uw Afrika rondreis in vertrouwde handen. Al enkele jaren op rij zijn wij uitgeroepen tot best beoordeelde Nederlandse reisorganisatie in Afrika. Duizenden mensen zijn sinds onze oprichting in 2002 met ons op rondreis geweest in Afrika en u vindt hun ervaringen en reviews in grote getalen online.

amboseli kenia

Rondreizen Afrika: verschil groepsreis en privéreis

Onze Afrika rondreizen worden voor bijna 80% op maat gemaakt. Op deze site ziet u veel voorbeeldreizen die daarna aan te passen zijn aan uw wensen en voorkeuren. Alleen onze groepsreizen door Afrika onderscheiden zich door een vast programma welke niet meer aan te passen zijn omdat het programma al is vastgesteld en ingeboekt.
Wanneer u een individuele rondreis door Afrika wilt maken (samen met uw gezin, geliefde of vrienden), gebruik dan onze rondreizen op deze website als inspiratie. Samen met ons kunt u daarna uw Afrika rondreis op maat aanpassen. Zo creëren we samen de ultieme rondreis door Afrika.

Rondreis Afrika? Kiezen tussen bestemmingen

Wanneer u nog niet precies weet welke Afrika rondreis uw wilt maken of naar welke bestemming u wilt gaan, raden we u aan om contact met ons op te nemen. Matoke Tours heeft diepgaande kennis over de landen die wij in Afrika aanbieden en we kunnen u veel vertellen over de verschillen tussen deze bestemmingen. Wilt u écht voor safari gaan? Dan zijn de rondreizen naar Tanzania, Kenia, Zambia, Botswana en Oeganda de beste opties. Gaat u voor variatie en wilt u meer dan alleen safari? Dan zijn onze rondreizen door Madagascar, Ethiopië, Malawi en Namibië geweldige opties! Bespreek samen met ons waarom u in Afrika wilt rondreizen en wat u wilt beleven, dan geven wij persoonlijk advies.

Ook bent u welkom op ons kantoor in Den Bosch of bezoek één van onze informatiedagen die specifiek betrekking hebben op ons aanbod van rondreizen door Afrika.

Op reis door Afrika; Waar overnacht u?

Of u nu in oostelijk of zuidelijk Afrika uw rondreis maakt, alle landen binnen het Matoke Tours aanbod beschikken over sfeervolle en kwalitatief hoogstaande accommodaties. Alleen de accommodaties in Ethiopië zijn over het algemeen eenvoudiger te noemen. De andere landen beschikken over een breed scala aan prachtige lodges en tented camps. Deze zijn veelal gelegen in de Afrikaanse natuur en worden door Matoke Tours meerdere keren bezocht en beoordeeld op basis van cuisine, kwaliteit, ligging en kleinschaligheid. Tijdens onze rondreizen door Afrika hoeft u zich dus niet druk te maken over de kwaliteit van uw verblijfplaats. Dit is tot in de puntjes door ons geregeld!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!