9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Rondreis Tanzania met Matoke Tours

Rondreis Tanzania met Matoke Tours

Rondreis Tanzania met Matoke Tours

Ontwerp samen met Matoke Tours uw ultieme rondreis door Tanzania

Een rondreis door Tanzania staat garant voor wildlife, natuur, plezier en avontuur. Matoke Tours is al sinds 2002 gespecialiseerd in rondreizen naar Tanzania. Wij regelen uw reis door Tanzania op maat. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze reizen door Tanzania. Deze reizen zijn altijd aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Bij Matoke Tours is uw Tanzania rondreis in vertrouwde handen. Al enkele jaren op rij zijn wij uitgeroepen tot best beoordeelde Nederlandse safari operator in oostelijk Afrika (Kenia, Tanzania, Oeganda).

Onze populaire bestemmingen

Rondreizen Tanzania

Bekijk hier onze voorbeeldreizen!

Rondreis Tanzania op maat

Onze rondreizen door Tanzania worden eigenlijk altijd ‘op maat’ gemaakt. U kunt onze voorbeeldreizen als inspiratie gebruiken en daarna, in een persoonlijk gesprek, uw wensen en voorkeuren met ons bespreken. Zo creëren we samen uw ultieme Tanzania rondreis 

Mail uw reiswensen naar info@matoketours.nl of bel naar 073-6123364 voor een vrijblijvende reisofferte. Ook bent u welkom op ons kantoor in Den Bosch of bezoek één van onze informatiedagen die specifiek betrekking hebben op ons aanbod van Tanzania rondreizen.  

Op rondreis door Noord Tanzania

De meeste reizigers die een rondreis door Tanzania maken doen dat in het noorden van Tanzania. Hier liggen de nationale parken Serengeti, Tarangire, Manyara en de wereldberoemde Ngorongoro krater. De voordelen van het rondreizen in Noord Tanzania zijn de enorme grote hoeveelheden wildlife die op relatief korte afstand van elkaar te vinden zijn. Dit zorgt voor kortere reisdagen terwijl je toch ontzettend veel wild ziet.  

Zeker voor diegenen die nog niet vaak in Afrika geweest zijn, is een rondreis door Noord Tanzania een perfecte keuze. Bent u al meer ervaren en vaker op safari geweest in Afrika? Dan is een rondreis door zuid Tanzania ook een hele mooie optie.  

Reizen in Zuid Tanzania

In zuidelijk Tanzania ga je nog rauw en ongerept op safari. Hier komen slechts een handjevol toeristen per dag en dat maakt een rondreis door zuid Tanzania uniek en authentiek. De parken Selous en Ruaha behoren tot de onontdekte parels van Tanzania. Let op dat het wild hier schuwer is dan in het noorden van Tanzania en dus vaak lastiger te ontdekken.  Samen met u bekijken wij welke locaties het beste passen bij uw reiswensen en zo kunnen we samen de ultieme Tanzania rondreis creëren.   

Onze accommodaties in Tanzania

Of u nu in noord- of zuid Tanzania uw rondreis maakt, beide gebieden beschikken over sfeervolle en kwalitatief hoogstaande accommodaties. Deze zijn veelal gelegen in de Afrikaanse wildernis en worden door Matoke Tours meerdere keren bezocht en beoordeeld op basis van ligging, kwaliteit, kleinschaligheid en cuisine. 

Onze populaire bestemmingen

Rondreis Tanzania - de hoogtepunten

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!