9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Rondreis Tanzania met Matoke Tours

Rondreis Tanzania met Matoke Tours

Reizen door Tanzania

Ontwerp samen met Matoke Tours uw ultieme rondreis

Reizen door Tanzania is één grote belevenis. Grote hoeveelheden wildlife, schitterende natuurparken en exotische eilanden (zoals Zanzibar en Pemba Island) wisselen elkaar af, terwijl u heel relaxed kennis maakt met de zeer vriendelijke inwoners van het land.  Matoke Tours is al sinds 2002 gespecialiseerd in rondreizen naar Tanzania. Wij regelen uw reis door Tanzania op maat. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze reizen door Tanzania. Deze rondreizen zijn altijd aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Onze populaire bestemmingen

Rondreizen Tanzania

Bekijk hier onze voorbeeldreizen!

Rondreis Tanzania op maat

Onze rondreizen door Tanzania en Zanzibar worden eigenlijk altijd ‘op maat’ gemaakt. U kunt onze voorbeeldreizen als inspiratie gebruiken en daarna, in een persoonlijk gesprek, uw wensen en voorkeuren met ons bespreken. Zo creëren we samen uw ultieme Tanzania reis. 

Mail uw reiswensen naar info@matoketours.nl of bel naar 073-6123364 voor een vrijblijvende reisofferte. Ook bent u welkom op ons kantoor in Den Bosch of bezoek één van onze informatiedagen die specifiek betrekking hebben op Tanzania.

Op rondreis door Noord Tanzania

De meeste reizigers die eerste Tanzania reis ondernemen, doen dat in het noorden van Tanzania. Hier liggen de nationale parken Serengeti, Tarangire, Manyara en de wereldberoemde Ngorongoro krater. De voordelen van het reizen in Noord Tanzania zijn de enorme grote hoeveelheden wildlife die op relatief korte afstand van elkaar te vinden zijn. Dit zorgt voor kortere reisdagen terwijl je  ontzettend veel wild ziet.  Zeker voor de reizigers die nog niet vaak in Afrika geweest zijn, is een rondreis door Noord Tanzania een perfecte keuze. Bent u al meer ervaren en vaker op safari geweest in Afrika? Dan is een rondreis door zuid Tanzania misschien wel een betere optie!  

Reizen in Zuid Tanzania

In zuidelijk Tanzania ga je nog rauw en ongerept op safari. Hier komen slechts een handjevol toeristen per dag en dat maakt een rondreis door zuid Tanzania uniek en authentiek. De parken Selous en Ruaha behoren tot de onontdekte parels van Tanzania. Let op dat het wild hier schuwer is dan in het noorden van Tanzania en dus vaak lastiger te ontdekken.  Samen met u bekijken wij welke locaties het beste passen bij uw reiswensen en zo kunnen we samen de ultieme Tanzania reis creëren. 

Onze accommodaties in Tanzania

Of u nu in noord- of zuid Tanzania uw rondreis maakt, beide gebieden beschikken over sfeervolle en kwalitatief hoogstaande accommodaties. Deze zijn veelal gelegen in de Afrikaanse wildernis en worden door Matoke Tours meerdere keren bezocht en beoordeeld op basis van ligging, kwaliteit, kleinschaligheid en cuisine. Een goede reis begint met goede, kleinschalige en kwalitatieve accommodaties op prachtige plekken. Dat is al sinds 2002 ons concept! 

Onze populaire bestemmingen

De hoogtepunten in Tanzania

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!