Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Mount Kilimanjaro

Hoogtepunten

Mount Kilimanjaro

Nationaal Park

De Kilimanjaro is ’s werelds hoogste vrijstaande, besneeuwde berg. En dat op de evenaar! De mythes over de Kilimanjaro en haar beklimmingen zijn ongeëvenaard als wel episch. Deze mystiek is ook de belangrijkste reden, waarom al decennia lang mensen worden aangetrokken door de Kilimanjaro.

Ook u kunt deze imposante berg zelf gaan bewonderen samen met Matoke Tours. U kunt in een dag het ‘basecamp’ bereiken, maar voor de echte avonturiers zit er wellicht zelfs een tocht naar de hoogst besneeuwde summit in! Wilt u meer informatie ontvangen over deze schitterende tocht? Klik dan op onderstaande link, dan wordt u doorverwezen naar de desbetreffende Kilimanjaro informatie.

Activiteiten bij Mount Kilimanjaro

Marangu Falls wandeling en beklimming naar de top

Mount Kilimanjaro staat met name bekend van de beklimming naar de top. Er zijn echter ook andere interessante wandeling in het gebied mogelijk. Lees hieronder meer over die mogelijkheden. 

andere hoogtepunten

in Tanzania

Uitzicht op de machtige Kilimanjaro, 360 graden uitzicht, de eindeloze vlaktes van de Serengeti en valleien vol met baobabs: Tanzania kent vele hoogtepunten! Hieronder vindt u de meest bezochte hoogtepunten van Tanzania.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips