Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Lake Natron

Hoogtepunten

Lake Natron

Nationaal Park

Het afgelegen en bizarre Lake Natron is gelegen in het noordoosten van Tanzania en ligt gedeeltelijk in Kenia. Gelegen aan de voet van de enigste actieve vulkaan Oldonyo Lengai, Berg van God (Masaï)

Lake Natron is één van de vele alkaline meren van Tanzania. De thuisbasis voor vele kleine schaaldieren en voor de kleine flamingo’s één van de meest belangrijke broedplaatsen ter wereld.

Lake Natron is Masaï gebied bij uitstek en tijdens één van de activiteiten ziet u hoe de Masaï hun eeuwenoude levenswijze gebruiken om in dit ruige landschap en extreme temperaturen te overleven. Ver van de gebaande toeristische paden bezoekt u dit bijzondere gebied om het adembenemende landschap en de authentieke Masaï dorpjes. Het landschap is buitenaards en met de actieve vulkaan op de achtergrond zeer fotogeniek.

Activiteiten Lake Natron

Ontdek Lake Natron te voet, Ngare Sero watervallen

Lake Natron is een van de vele meren van Tanzania, misschien wel de leukste excursie mogelijkheden. Bekijk hieronder alle mogelijkheden: 

andere hoogtepunten

in Tanzania

Uitzicht op de machtige Kilimanjaro, 360 graden uitzicht, de eindeloze vlaktes van de Serengeti en valleien vol met baobabs: Tanzania kent vele hoogtepunten! Hieronder vindt u de meest bezochte hoogtepunten van Tanzania.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips