9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Tanzania uitgebreid en de grote trek

Tanzania uitgebreid en de grote trek

 14-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 2.970,- PER PERSOON

Tijdens deze groepsreis reist u in kleine groepjes met de beste 4WD Landcruisers door de wildrijke nationale parken van Noord – Tanzania en sluit de reis af op het tropische Zanzibar.

Uniek in deze reis is de derde nacht in het Serengeti Nationaal Park, waarbij u specifiek op zoek gaat naar de 2.000.000 migrerende hoefdieren die door dit fantastische natuurgebied trekken. Met een voldaan gevoel geniet u na op de hagelwitte stranden van Zanzibar of verlengt u naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals Pemba Island of Mafia Island. Tevens kunt u de reis verlengen naar de bijzondere eilandengroep, de Comoren!
 
U overnacht in sfeervolle, kleinschalige accommodaties die specifiek zijn geselecteerd op ligging, kleinschaligheid, kwaliteit en cuisine. Zo overnacht u bijvoorbeeld in Tortilis Camp in de Serengeti, dit kleinschalige tentenkamp behoort tot de top van bijzondere accommodaties in de Serengeti.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Arusha en omgeving – Tarangire of Lake Manyara – Serengeti (2 gebieden) – Ngorongoro – Zanzibar

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!