9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Tanzania uitgebreid en de grote trek

Tanzania uitgebreid en de grote trek

 14-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 3.095,- PER PERSOON

De jaarlijkse migratie van twee miljoen hoefdieren door het Serengeti ecosysteem is ongetwijfeld een van de grootste natuurspektakels van Afrika. De migratiekudde bestaat voornamelijk uit wildebeesten (gnoes), zebra’s en gazellen die het gehele jaar door op zoek zijn naar vers grasland. Samen met de magnifieke vergezichten zijn alle ingrediënten voor een succesvolle safari aanwezig!

Op zoek naar de Grote Trek
Naast jeepsafari’s in de overige nationale parken gaat u tijdens deze reis ook op safari in het gebied waar de dieren van de Grote Trek zich op dat moment bevinden. Tevens kunt u bijzondere wandelingen maken, zoals bij de Ngorongoro krater. U wandelt onder begeleiding van een professionele gids door het eeuwenoude oerwoud op de hellingen van de Ngorongoro krater en geniet van het schitterende uitzicht op de hooglanden en in de verte de Serengeti.

De meest sfeervolle accommodaties
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo overnacht u in het prachtige Ngorongoro Tortilis Camp in een romantisch oerwoud gelegen. Op slechts 10 minuten rijden van de Ngorongoro krater, zorgt de ligging er voor dat u al vroeg kunt beginnen aan de safari in de krater.

Het beste vervoer van Tanzania
U reist in de nieuwste 4WD Toyota Landcruisers die volledig is uitgerust voor een safari van hoge kwaliteit. Al onze voertuigen beschikken over een WIFI-verbinding, zodat u direct aan de slag kunt met uw foto’s, het thuisfront op de hoogte kunt houden of nog net iets meer informatie over de dieren en nationale parken op kunt zoeken.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Arusha en omgeving – Tarangire of Lake Manyara – Serengeti (2 gebieden) – Ngorongoro – Zanzibar

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!