9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Safari reizen Afrika

Safari reizen Afrika

Safari reizen Afrika met Matoke Tours

Op safari naar Afrika? Kies hieronder de reis die bij uw past!

Onze safari reizen in Afrika staan garant voor belevingen die zijn gericht op natuur, wildlife, cultuur, plezier en comfort. Matoke Tours koestert een diepe liefde voor Afrika en dat vindt u terug in onze safari reizen! 

Wij stellen reizigers in staat om op een persoonlijke en comfortabele manier een safari reis in Afrika te beleven. Service, kleinschaligheid en kwaliteit staan hierbij centraal. Matoke Tours heeft voet op Afrikaanse bodem met eigen kantoren in Afrika. Bekijk hieronder ons complete aanbod van safari reizen in Afrika.

Weet u nog niet precies naar welke bestemming u wilt reizen, neem dan contact met ons op voor een reisadvies op maat of bezoek één van onze informatiedagen. 

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze safari reizen naar Afrika!

Vertrouwd op safari

Bij Matoke Tours is uw Afrika safari reis in vertrouwde handen.  Al enkele jaren op rij zijn beoordeeld tot beste Nederlandse reisorganisatie in Afrika op basis van onafhankelijke reviews. Deze reviews zijn gepubliceerd op safaribookings.com, de grootste onafhankelijke reviewsite over safari reizen en touroperators in Afrika.  

Duizenden mensen zijn sinds onze oprichting (2002) met ons op safari geweest in Afrika en u vindt hun reiservaringen en reviews in grote getalen online.  Tevens zijn wij lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Safari reizen Afrika

Kies een ervaring op maat

Onze safari reizen naar Afrika zijn zorgvuldig ontwikkeld en worden jaar op jaar geëvalueerd en verbeterd. Onze medewerkers bezoeken jaarlijks de bestemmingen, parken en accommodaties om zo de ultieme Afrika safari’s samen te stellen.   

De safari reizen op de website kunt u als voorbeeld of inspiratie gebruiken. Uiteindelijk worden meer dan 80% van onze safari reizen in Afrika op maat gemaakt. Bespreek daarom samen met ons uw reiswensen en kijk welke type reis het best bij uw wensen past.  Matoke Tours heeft diepgaande kennis over de bestemmingen die wij in Afrika aanbieden en wij kunnen u precies vertellen wat de verschillen zijn tussen deze safari landen.   

Op safari in Afrika

Mooie overnachtingslocaties

Matoke Tours beschikt over een uitgebreid netwerk van lodges en tented camps in Afrika waar u de ultieme safari kunt beleven. Juist bij safari reizen maken de accommodaties vaak het verschil. Kleinschaligheid, kwaliteit, cuisine en locatie zijn dé factoren waarop wij accommodaties selecteren. Deze zijn vaak gelegen in het nationale park of in de Afrikaanse natuur en worden door ons vrijwel jaarlijks bezocht en beoordeeld op prijs/kwaliteit. Tijdens onze safari reizen in Afrika hoeft u zich dus nooit druk te maken over de plek (en kwaliteit) waar u overnacht. Per bestemming op deze website vindt u een uitgebreid overzicht van de accommodaties waar we tijdens onze safari reizen overnachten.  

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!