Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Malawi & Zambia luxe hoogtepunten

Malawi & Zambia luxe hoogtepunten

 16-DAAGSE Privéreis

VANAF € 8.150,- PER PERSOON

De meest complete rondreis door het pure Malawi en wildrijke Zambia waarbij u op de meest exclusieve plekjes in de natuur overnacht! Ontdek de ongerepte wildernissen, vriendelijke bevolking en ontspan aan het idyllische meer van Malawi waarbij het u aan niets ontbreekt. Ver van de gebaande paden is dit dé meest complete en luxe rondreis van zuidelijk Afrika.

Puur en authentiek Malawi
Het onbekendere Malawi staat garant voor een authentieke en pure Afrika beleving. Zo bezoekt u tijdens de reis de ongerepte wildernis van Majete. Per boot-, wandel- en jeepsafari gaat u op zoek naar de Big 5 wat in dit reservaat leeft. Vervolgens reist u naar het adembenemend mooie Liwonde. Op zoek naar de vele olifanten, nijlpaarden, sabelantilopen en in mindere mate de cheeta’s, leeuwen en neushoorn! U sluit Malawi af aan het tropische Lake Malawi. U overnacht bij de schitterende Pumulani Lodge waar alle activiteiten, drankjes en maaltijden inclusief zitten. Vanaf hier kunt u naar het vriendelijke vissersdorp wandelen om een praatje met de vriendelijke Malawianen te maken.

Wandelend, per jeep en kano op zoek naar het wild in Zambia
Van heel Afrika kent Zambia de beste wildparken. Met weinig bezoekers en zéér hoge wildaantallen komt voor veel safariliefhebbers in Zambia de meest begeerde safaridroom uit! Niet voor niets bezoekt u South Luangwa wat ook wel de vallei van het luipaard genoemd word. Dit is daarnaast dé plek om wilde honden, leeuwen, grote kuddes olifanten en de kleurrijke Carmine bijeneters te spotten. Per jeep- of wandelsafari gaat u dit allemaal beleven! Vanaf South Luangwa vliegt u per safarivlucht naar het exclusieve Lower Zambezi. Per kano- of boot meandert u hier voorbij de nijlpaarden en krokodillen over de machtige Zambezi rivier. Blijft u liever op het droge? Ontdek dan vanuit de open jeep waarom Lower Zambezi het allermooiste park van Zambia is!

Exclusief en kleinschalig overnachten
Een reis naar Afrika wordt nog meer bijzonder door op de juiste plekjes te overnachten. Van onthaald worden met een lekkere cocktail en opfrisdoekje tot aan een uitgebreid viergangen diner met bijpassende wijn. Zo arriveert u per touwbrug over de Shire rivier bij de magnifieke Mkulumadzi Lodge. En overnachten in een luxe suite, zoals bij Chikunto Lodge, met zicht op een wildrijke waterbron is natuurlijk geen straf! Kortom, heerlijk luxe in de watten gelegd worden, zoals u gewend bent van Matoke Tours!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Majete – Liwonde – Lake Malawi – Lilongwe – South Luangwa – Lower Zambezi

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één luxe accommodatie beschreven. Matoke Tours heeft bewust voor dit luxere segment gekozen. U staat gegarandeerd een zeer comfortabele reis te wachten waarbij u op de mooiste plekjes in de natuur overnacht met bijzondere activiteiten als gevolg! Er zijn ook plekken waar meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar gastvrijheid tot kunst is verheven en avonturen voor het oprapen liggen. Na een lange reis dwars door Afrika heb ik het continent in mijn hart gesloten om haar natuurlijke schoonheid en haar bewoners!”

van Jan Daudey, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!