9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 

Reisverhalen van onze klanten

De afgelopen jaren hebben al vele reizigers hun droomreis naar Afrika geboekt bij de specialisten van Matoke Tours. Dit heeft niet alleen geleid tot fantastische herinneringen, maar ook tot schitterende reisverhalen en vele positieve reviews.

Bent u benieuwd naar de verhalen van Matoke Tours reizigers? Klik dan snel door en geniet van de prachtige reisverhalen van de vele Afrika liefhebbers die u voorgingen in hun droomreis. Op de pagina ‘ervaringen’ leest u een greep uit de ruim duizend reviews die wij in de afgelopen jaren van onze tevreden klanten hebben mogen ontvangen. Ook op internationaal niveau is Matoke Tours bekend! Meer hierover leest u op de pagina ‘internationale reviews’.

Ook bij de (Nederlandse) media is Matoke Tours de afgelopen jaren vaak in beeld geweest. Zo maakte Omroep Brabant een prachtige aflevering over onze directeur Coen en zijn leven in Madagascar. Diverse kranten schreven indrukwekkende artikelen over onze reizen, deze verslagen zijn terug te lezen op de pagina ‘in de media’. Onderaan deze pagina wordt u naar de andere pagina’s doorverwezen.

Onze populaire bestemmingen

Matoke in de media!