9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 

Reisverhalen van onze klanten

en ervaringen

De afgelopen jaren hebben al vele reizigers hun droomreis naar Afrika geboekt bij de specialisten van Matoke Tours. Dit heeft niet alleen geleid tot fantastische herinneringen, maar ook tot schitterende reisverhalen en vele positieve reviews.

Bent u benieuwd naar de verhalen van Matoke Tours reizigers? Klik dan snel door en geniet van de prachtige reisverhalen van de vele Afrika liefhebbers die u voorgingen in hun droomreis. Op de pagina ‘ervaringen’ leest u een greep uit de ruim duizend reviews die wij in de afgelopen jaren van onze tevreden klanten hebben mogen ontvangen. Ook op internationaal niveau is Matoke Tours bekend! Meer hierover leest u op de pagina ‘internationale reviews’.

Ook bij de (Nederlandse) media is Matoke Tours de afgelopen jaren vaak in beeld geweest. Zo maakte Omroep Brabant een prachtige aflevering over onze directeur Coen en zijn leven in Madagascar. Diverse kranten schreven indrukwekkende artikelen over onze reizen, deze verslagen zijn terug te lezen op de pagina ‘in de media’. Onderaan deze pagina wordt u naar de andere pagina’s doorverwezen.

Reviews Safaribookings

⭐⭐⭐⭐⭐

Matoke Tours is al enkele jaren op rij beoordeeld tot ‘top rated touroperator’ binnen Afrika (door de internationale website safaribookings.com). Deze onafhankelijke website is het grootste safari gerelateerde reviewplatform wereldwijd!

Meer dan 3500 gespecialiseerde safari operators zijn beoordeeld op deze website en Matoke Tours staat al sinds 2016 onafgebroken in de top-10 van ‘top rated operators‘! Lees via de link de reviews die wij van klanten van over de hele wereld ontvingen.

Matoke Blogs

Mooie en inspirerende blogs geschreven door onze reisspecialisten. Uiteenlopende onderwerpen komen aan de orde. Lees over de kosten van een (safari)reis, krijg insider tips of laat u informeren over de beste reistijd. Ook worden bijzondere parken of excursies uitgelicht en krijgt u de laatste nieuwtjes van een regio.

Graag inspireren wij u voor een droomreis naar Afrika. Alles geschreven uit liefde voor dit prachtige continent!

Onze populaire bestemmingen

Matoke in de media!