Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

Matoke Tours

Uit liefde voor Afrika!

Matoke Tours is ontstaan uit liefde voor Afrika. Wat begon als een jongensdroom is inmiddels uitgegroeid tot een kwalitatieve reisspecialist voor bijzondere reizen naar de mooiste locaties in Afrika. Onze reisspecialisten hebben een passie voor het Afrikaanse continent en kunnen niet wachten om hun kennis en ervaringen met u te delen. Persoonlijk contact, veilig reizen, specialisme, maatwerk, kwaliteit, kleinschaligheid en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Lees via onderstaande buttons meer over het Matoke team, onze onstaansgeschiedenis, garanties, duurzaamheidsprojecten en meer.

Visie & Missie

Visie: Matoke Tours raakt reizigers in het hart met de mooiste reizen door het oosten en zuiden van Afrika. Wij zien het ontwikkelen van reizen als een ambacht en met onze ambacht stellen wij u in staat om de mooiste plekken op een persoonlijke, exclusieve en comfortabele manier te beleven. Exclusiviteit is een beleving en zit hem bij ons – naast de prachtige lodges waar u verblijft- juist ook in de ervaringen die u beleeft. Van oudsher hebben we voet op Afrikaanse bodem met een eigen kantoor in Afrika en daarmee lopen voor op anderen als ware Afrika specialist. Matoke Tours koestert een diepe liefde voor Afrika en dit ziet u terug in onze reizen. Kwaliteit, comfort, persoonlijke contact, maatwerk, kleinschaligheid en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers in ál onze reizen en duizenden klanten die met ons op reis zijn geweest hebben hier reeds ervaring mee.

Missie: Wij willen de kwalitatief beste reizen door Afrika organiseren binnen de Nederlandse/ Vlaamse markt. Klanttevredenheid is van wezenlijk belang. We willen innovatief en creatief zijn in zowel ons reisaanbod als ons reisadvies. We onderhouden een goede relatie met zowel onze klanten als onze (lokale) partners. De kwaliteit van onze reizen zit hem niet alleen in accommodatie en vervoer, maar juist ook in bijzondere ervaringen. Ons reisaanbod moet daarom altijd origineel zijn. Wij willen bij onze klanten bekend staan als een duurzame reisorganisaties en willen onze klanten meenemen in de ontwikkelingen en innovatie die in onze branche plaatsvinden. We willen dat mensen Matoke Tours in één adem noemen met Afrika reizen en dat onze klanten zich verbonden voelen met onze organisatie en ons product, zodat ze ambassadeurs worden van Matoke Tours.

Onze populaire bestemmingen

INSPIRATIE & ERVARINGEN

Op zoek naar meer informatie over Afrika? Wij inspireren u graag met onze ervaringen en tips.