Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Mauritius

Mauritius

Mauritius

In de voetsporen van Prins Maurits van Oranje!

Op 2000 kilometer van de Afrikaanse kust, midden in de Indische Oceaan, ligt het tropische eiland Mauritius. Mauritius is 64 kilometer lang en 55 kilometer breed en maakt deel uit van de Maskarenen, samen met La Réunion en Rodrigues. Mauritius is een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar exotische stranden, tropische temperaturen, prachtige natuur, een vriendelijke en gastvrije bevolking, en een ontspannen vakantie.

Mauritius is een smeltkroes van culturen, met afstammelingen uit Indonesië, India, Europa en Afrika.  Tijdens je verblijf op Mauritius kom je op verschillende manieren met deze diversiteit in aanraking. Naast de traditionele klederdracht van de bevolking, variëteit aan talen en de Hindoeïstische tempels, zie je ook in de keuken een mix van Creools, Frans, Chinees en Indiaas.

Op het eiland vindt je prachtige vulkanische bergtoppen met unieke contouren, diepe ravijnen en spectaculaire watervallen. Natuurlijk biedt Mauritius ook volop gelegenheid om te genieten van prachtige stranden, betoverende zonsondergangen en heerlijke cocktails. In een land waar rum wordt geproduceerd en de vruchten aan de bomen groeien, is het geen verrassing dat de cocktails hier van topkwaliteit zijn! En met een goed wegennetwerk, is er genoeg redenen om af te reizen naar Mauritius voor een heerlijk ontspannen strandvakantie, met culinaire hoogstandjes, heerlijke cocktails, prachtige resorts en tal van culturele en actieve excursiemogelijkheden.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze reizen naar Mauritius

Mauritius kan enkel geboekt worden in combinatie met Madagascar!

Onze populaire bestemmingen

Meer over Mauritius

Lees meer over de beste reistijd, de verschillende kusten en alle excursiemogelijkheden!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!

Foto's Mauritius

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste Mauritius foto's

Meer reisinformatie over Mauritius:

Mauritius | de Kusten | excursies | Beste Reistijd | Reinformatie