9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

Duurzaam op reis met Matoke Tours!

Bij Matoke Tours geloven we in de positieve impact die reizen kan hebben, en in Afrika zien we deze impact elke dag tot leven komen. Elke stap die u zet op het prachtige Afrikaanse continent draagt bij aan een grotere visie: een visie van duurzaamheid, respect en samenwerking.

Dus, stap uit uw comfortzone en omarm het avontuur. Ontdek de prachtige wildernis, dompel u onder in levendige culturen en maak verbinding met de lokale bevolking. Beleef niet alleen een onvergetelijke reis, maar draag ook bij aan een duurzame toekomst. Samen veranderen we levens, versterken we gemeenschappen en beschermen we de schatten van Afrika.

Travelife Partner

Matoke Tours heeft de Travelife Partner award ontvangen. Dit is een erkenning voor onze lange termijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Matoke Tours voldoet aan meer dan 100 criteria, met betrekking tot het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. De Travelife-norm dekt de ISO 26000-thema’s voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waaronder milieu, biodiversiteit, mensenrechten en arbeidsverhoudingen; en wordt formeel erkend als volledig in overeenstemming met de door de VN ondersteunde Global Sustainable Tourism Criteria.

SUSTOUR-project EU

Matoke Tours neemt deel aan het door de EU gefinancierde SUSTOUR-project dat loopt van 2020 – 2023 en gericht is op het bevorderen van duurzaamheid in de Europese touroperatorsector door middel van een door het bedrijfsleven geleide aanpak. Het project ondersteunt meer dan 600 kleine en middelgrote ondernemingen uit 35 Europese landen bij het verbeteren van hun duurzaamheidsprestaties door middel van training, coaching en peer-to-peer leermogelijkheden. Meer informatie over het project vindt u op de website van SUSTOUR

Duurzaamheid is een kernwaarde van de toeristische ervaringen die we onze klanten willen bieden. Daarom nemen we graag deel aan dit eenjarige ondersteuningsprogramma dat loopt van midden 2022 tot midden 2023.  We verbinden ons ertoe deze kans te benutten en ons duurzaamheidsbeheer en onze prestaties actief te verbeteren.

Duurzaamheidsbeleid Matoke Tours

Klik rechts op de link om het hele beleid in te zien (Engelstalig).

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!