9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

Duurzaam op reis met Matoke Tours!

Wat is onze planeet toch prachtig en wat is er nu mooier dan al die verscheidenheid aan natuur en cultuur te ontdekken. Matoke Tours wil u graag laten verwonderen over al het moois dat de wereld in het algemeen en Afrika specifiek te bieden heeft!

Dit willen we natuurlijk op een verantwoorde manier doen, zodat uw bezoek op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land dat u bezoekt. Ook stellen we ons als doel dat uw bezoek een positieve bijdrage levert aan de versterking van de natuur en de biodiversiteit van het land waar u in reist. De negatieve invloeden van toerisme (want die zijn er helaas ook) zullen we tot een minimum beperken. Uw reis draagt hoe dan ook bij aan het behoud en bescherming van de natuur.

Matoke geselecteerd voor SUSTOUR-project

Matoke Tours is blij te vermelden dat we zijn toegelaten tot het SUSTOUR-project. Het SUSTOUR-project wordt gefinancierd door het Europese COSME-programma en heeft tot doel het verbeteren van duurzaamheidsprestaties bij touroperators en reisbureaus (MKB’s). Het project ondersteunt hiermee meer dan 600 kleine en middelgrote touroperators en reisbureaus uit 35 Europese landen. Meer informatie over het project vindt u op de website van SUSTOUR

Duurzaamheid is een kernwaarde van de toeristische ervaringen die we onze klanten willen bieden. Daarom nemen we graag deel aan dit eenjarige ondersteuningsprogramma dat loopt van midden 2022 tot midden 2023. We verbinden ons ertoe deze kans te benutten en ons duurzaamheidsbeheer en onze prestaties actief te verbeteren.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!