Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Zimbabwe

Zimbabwe

ZIMBABWE

Authentieke safari buiten de gebaande paden

In het hart van zuidelijk Afrika ligt het land dat vooral beroemd is om de spectaculaire Victoria watervallen, maar ook enkele van de meest spannende en authentieke safari’s van het Afrikaanse continent biedt. Het zijn de uitstekende safarigidsen in Zimbabwe die het verschil maken. In Zimbabwe wordt je dan ook niet zo maar gids. De ZimPro licentie is de gouden standaard in de safariwereld en is haalbaar na een intensieve training tot 7 jaar. Wees niet verbaasd wanneer u tijdens een jeepsafari wordt uitgenodigd om uit te stappen om een groep olifanten of leeuwen te benaderen.

De langlopende politieke onrust in het decennium tussen 2000 en 2010 heeft voor een keldering van het aantal toeristen gezorgd. In deze periode zijn de nationale parken open gebleven en is de natuur beschermd. Hoewel de bezoekersaantallen inmiddels weer zijn gestegen kent het land nog relatief weinig bezoekers en geen massatoerisme. Dit gecombineerd met uitstekende safari accommodaties en gidsen maken Zimbabwe een top safaribestemming voor degene die net iets verder kijken dan de geijkte bestemmingen! 

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze reizen naar Zimbabwe

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten in Zimbabwe

Zimbabwe is één van de meest authentieke safaribestemmingen van Afrika. Safari's vinden plaats per jeep, kano of te voet. Beleef Zimbabwe met Matoke Tours en ontdek alvast de mooiste nationale parken en hoogtepunten!

Het specialisme van Matoke Tours

Uit liefde voor Zimbabwe!

Matoke Tours organiseert al ruim 20 jaar reizen naar Afrika en we vinden het een voorrrecht om uw Zimbabwe safari tot een onvergetelijk avontuur te maken.

In zuidelijk Afrika zijn zeer uiteenlopende hoogtepunten te beleven. Zimbabwe grenst aan Botswana, het land van de Okavango delta, alsook aan Mozambique met schitterende stranden. Matoke Tours biedt rondreizen aan waarin de tijd wordt genomen om alle hoogtepunten van Zimbabwe te beleven. Maar we maken het ook mogelijk om Zimbabwe te combineren met Botswana, Zambia, Mozambique of een ander land naar keuze.

PRIVE REIZEN NAAR ZIMBABWE

Laat u inspireren door onze Zimbabwe reizen op deze overzichtspagina. Gaat u met uw eigen gezelschap op vakantie? Ontdek dan onze selectie van individuele reizen door Zimbabwe en bespreek samen met ons uw wensen. Onze Kenia specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw unieke droomreis op maat.

SCHITTERENDE ACCOMMODATIES OP TOPPLEKKEN 

Matoke Tours staat bekend om haar accommodatie concept: we kiezen voor overnachtingen in comfortabele, sfeervolle lodges, hotels en tentenkampen. Ook in Zimbabwe is het van belang om in de juiste accommodaties te overnachten, aangezien dit van grote invloed is op de safari beleving. Matoke Tours heeft de accommodaties die in Zimbabwe worden aangeboden allemaal meerdere keren bezocht en een nauwkeurige selectie gemaakt om zodoende het Matoke concept te bewaken. Er is een selectie gemaakt op vier verschillende niveaus, zodat u zelf invloed kunt uitoefenen op de prijs van de reis en bepaalt zelf het comfortniveau tijdens uw safari. De accommodaties liggen op de mooiste plekken in de natuur van Kenia en zorgen voor de ultieme Afrika beleving!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!