9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Self-drive avontuur Namibië, Botswana & Zimbabwe

Self-drive avontuur Namibië, Botswana & Zimbabwe

21-DAAGSE Privéreis

VANAF € 4.095,- PER PERSOON

Namibië staat bekend om de betoverende landschappen van de Namibwoestijn en Damaraland. De Caprivi en het noorden van Botswana staan bekend om de machtige rivieren die de Okavango delta en de beroemde Victoria Watervallen voeden. Tijdens deze reis combineert u de woestijnlandschappen met de waterrijke gebieden en gaat u tijdens safari's op zoek naar neushoorns en leeuwen, maakt u bootsafari's tussen olifanten en sluit u de reis af bij de indrukwekkende Victoria Watervallen in Zimbabwe.

Hoogtepunten Namibiëwoestjin en Etosha
Tijdens de rondreis ontbreekt een bezoek aan de bekende Namibwoestijn en het Etosha Nationaal Park uiteraard niet. In beide parken verblijft u in leuke kleinschalige lodges. Onder begeleiding van deskundige rangers beleeft u deze hoogtepunten op haar mooist.

Woestijnneushoorns in Damaraland
Noordwestelijk Namibië is het toneel van de woestijndieren. Tussen de Atlantische oceaan en de woestijn hebben de neushoorns zich goed weten aan te passen aan de droge en dorre omstandigheden. Vanuit de accommodatie gaat u dit met eigen ogen beleven.

Afrikaanse taferelen in de Zambezi Regio
U rijdt de gehele voormalige Caprivistrook door. Dit is het welbekende Afrika met bruisende dorpen, geiten en kippen op straat en voorbij rennende schoolkinderen in kleurrijke uniformen. Er staan prachtige accommodaties beschreven op drie verschillende locaties in de Zambezi Regio zodat u comfortabel geniet van de rivieractiviteiten, het lokale leven en het wildleven.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Namibiëwoestijn – Swakopmund – Damaraland – Etosha (2 gebieden) – Zambezi Regio – Nkasa Rupara – Victoria watervallen

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Het betreft veelal kleinschalige middenklasse en semi-luxe accommodatie. Geniet van comfortabele lodges gelegen op de mooiste plekken van Namibië. Wilt u liever in luxe of exclusieve accommodaties overnachten? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!