Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Seychellen

Seychellen

Vakantie Seychellen

Een paradijs in de Indische Oceaan!

De Seychellen zijn misschien wel de mooiste strandparadijzen ter wereld. De Seychellen liggen verspreid over een archipel van 115 eilanden in de kristalheldere wateren van de Indische Oceaan. Deze idyllische bestemming, gelegen ten noordoosten van Madagascar, is beroemd om haar ongerepte witte zandstranden, azuurblauwe lagunes en weelderige groene heuvels. Een vakantie naar de Seychellen is uitstekend te combineren met één van onze andere vakantie bestemmingen in oostelijk en zuidelijk Afrika. Uiteraard is de Seychellen ook als losse strandvakantie te boeken. 

De Seychellen worden verdeeld in de “Inner Islands”en de “Outer Islands”. Tot de Inner Islands behoren Praslin, La Digue, Silhouette en Mahé, de grootste van de vier. Hier ligt ook de hoofdstad Victoria waar 90% van de bevolking woont.

De “Outer Islands” bevinden zich een heel eind van de hoofdeilanden vandaan. Deze eilanden worden ook wel de Koraaleilanden genoemd. Vanwege de moeilijk bereikbaarheid is de natuur van de Outer Islands uitzonderlijk ongerept en moet een bezoeker zich aan strenge regels houden.

Of u nu wilt ontspannen op een afgelegen strand, avontuurlijke wandelingen wilt maken of de onderwaterwereld wilt verkennen, de Seychellen bieden een perfecte uitvalsbasis voor een vakantie van luxe en natuurlijke schoonheid.

Reis mee met Matoke Tours en ontdek de ware magie van de Seychellen!

 

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten van de Seychellen

De Seychellen bestaat uit 115 eilandjes. De "Inner Islands" en de "Outer Islands". De hoogtepunten bestaan uit een combinatie van deze mooie eilandjes en alles wat er te doen is.

Het specialisme van Matoke Tours

Uit liefde voor Afrika!

Matoke Tours organiseert al ruim 18 jaar reizen naar Afrika. Hoewel wij een safarispecialist zijn, wil men na een intensieve reis ook graag even heerlijk tropisch nagenieten van alle belevenissen. Zo zijn wij ons langzaam ook steeds meer gaan richten op al het moois in de Indische Oceaan. De Seychellen mag hier natuurlijk niet missen, want de stranden, de unieke granieten rotspartijen, de prachtige lodges en gastvrije cultuur, biedt u een heerlijk verblijf na die intensieve Afrika reis. Natuurlijk kunt u ook bij ons een reis direct naar de Seychellen boeken. 

ONZE INDIVIDUELE REIZEN NAAR DE SEYCHELLEN

Wilt u graag met uw eigen gezelschap op reis? Ontdek dan onze Seychellen pagina’s en bespreek samen met ons uw wensen door. Onze specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw unieke reis op maat. Wilt u graag naar de Seychellen als verlenging op uw reis in Oost- of Zuidelijk Afrika, overleg dit dan met uw contactpersoon van Matoke Tours. Zij kunnen de reis op maat voor u samenstellen, zodat u na uw safari avontuur, nog heerlijk na kunt genieten op de prachtige stranden.

DE BESTE ACCOMMODATIES OP DE MOOISTE PLEKKEN

Matoke Tours staat bekend om haar accommodatie concept: we kiezen voor overnachtingen in comfortabele, sfeervolle lodges, hotels en tentenkampen. Deze accommodaties liggen op de mooiste plekken in de natuur of aan het strand van de Seychellen en zullen zorgen voor de ultieme Afrika beleving! Kortom: sfeer en comfort in een natuurlijke omgeving!

 

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!