Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

Laat u inspireren!

DOOR ONS PRACHTIGE MAGAZINE

De voorpret van een mooie reis begint al bij het maken van plannen. Het Matoke Tours Magazine is een bron van inspiratie voor een toekomstige reis! Ons mooie magazine telt maar liefst 243 pagina’s boordevol impressies, reistips, reviews, reizen, verhalen en foto’s. Het is een heerlijke boekwerk voor op tafel, om op die onbewaakte momentjes even door te bladeren en weg te dromen bij wilde dieren, prachtige natuur en weidse landschappen. Onze liefde voor Afrika spat er vanaf!

Per post ontvangen

Vul onderstaand formulier in! Dan zorgen wij ervoor dat het magazine bij u thuis wordt bezorgd. Houd u rekening met een bezorgtijd van circa 4-7 werkdagen. Post naar België doet er doorgaans nog wat langer over.

Digitaal bekijken

Veel mensen zijn zich tegenwoordig bewust van de impact van verzending en gebruik van papier op het milieu. Daarom hebben we hieronder de mogelijkheid de brochure online te bekijken.

BEKIJK HET MAGAZINE ONLINE

Digitaal doorbladeren voor inspiratie


ONTVANG HET MATOKE MAGAZINE THUIS

Gratis magazine op uw deurmat

Vul onderstaand formulier in en wij sturen het u zo spoedig mogelijk toe. Houd u rekening met een bezorgtijd van 4-7 werkdagen (België wat langer)!

  • Persoonlijke informatie

    (velden met een * zijn verplicht)
  • Uw reisinteresse(s)

  • Naar welke bestemming(en) gaat uw interesse uit? (Meerdere antwoorden mogelijk)
  • Meer inspiratie!

Matoke Tours respecteert uw privacy en gebruikt hiervoor voor richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Voor meer informatie bekijk onze privacy policy.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika!

inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!