Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Privé reizen naar Tanzania en Zanzibar

Privé reizen naar Tanzania en Zanzibar

Rondreis Tanzania Zanzibar

Ruim 20 jaar specialist in reizen en vakanties naar Tanzania/Zanzibar

Al sinds 2002 organiseert Matoke Tours rondreizen naar Tanzania en Zanzibar. Met een  gespecialiseerd agentenkantoor in Tanzania (Arusha), kunnen we uw individuele Tanzania- en Zanzibar reis 100% op maat samenstellen. Wij zien het ontwikkelen van reizen als een ambacht en met onze ambacht stellen wij u in staat om de mooiste plekken in Tanzania en Zanzibar op een persoonlijke, exclusieve en comfortabele manier te beleven.

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest verkochte privé safari’s en reizen door Tanzania en Zanzibar. Heeft u andere wensen en wilt u een Tanzania Zanzibar reis op maat samenstellen? Neem hier contact met ons op en wij sturen u een maatwerkvoorstel voor uw Tanzania reis.

Onze populaire bestemmingen

Onze reizen naar Tanzania en Zanzibar

Hierboven trof u enkele voorbeelden van onze privé reizen door Tanzania. Uiteraard kunt u deze individuele Tanzania reizen aanpassen aan uw wensen. Voor een Tanzania Zanzibar offerte op maat, kunt u dit formulier invullen.

De bovenstaande Tanzania Zanzibar privé reizen dienen dus slechts als voorbeeld maar zijn wel zeer zorgvuldig door ons uitgezet. Deze Tanzania reizen hebben namelijk allen een goede verhouding tussen reizen/relaxen/activiteiten en cultuur. Het vervoer in Tanzania vindt plaats in zeer professionele 4wd voertuigen (4wd Toyota Landcruisers).

Matoke Tours staat bekend om haar accommodatie concept: de overnachtingen vinden plaats in kleinschalige accommodaties die zijn geselecteerd op ligging, cuisine, kwaliteit en beleving.

kaart tanzania
Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten in Tanzania

Tanzania is de meest complete Afrika bestemming. Het land staat bekend om haar fantastische wildparken, tropische stranden en de hoogste berg van het continent. Beleef Tanzania met Matoke Tours en ontdek alvast de mooiste nationale parken en hoogtepunten

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!