Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Pemba

Zanzibar

PEMBA ISLAND

DROOM WEG OP IDYLLISCH PEMBA

Pemba Island is een absolute droombestemming op nog geen 40 kilometer boven Zanzibar gelegen. Pemba kent slechts een fractie van het aantal toeristen dat naar Zanzibar op reis gaat en is daarmee zonder meer een onontdekt parel in de Indische Oceaan!

EEN OASE VAN RUST

Het is een heerlijk groen eiland met heuvels, bossen, (kruidnagel) plantages en een vriendelijke bevolking. Rondom het eiland liggen tal van eilandjes, hagelwitte zandbanken, koraalriffen een schitterende azuurblauwe zee. Op Pemba Island geniet u van de rust, het afgelegen gevoel en bovenal de schitterende natuur en ongerepte Swahili cultuur. Het toerisme staat op het ongerepte Pemba Island nog in de kinderschoenen wat terug te zien is in het beperkte aanbod aan accommodaties. Echter de accommodaties die Matoke Tours voor u heeft geselecteerd zijn ware pareltjes dus verder zoeken hoeft niet! Matoke Tours kiest bij een verblijf op Pemba Island uiteraard voor kleinschalige, sfeervolle accommodaties op de mooiste plekjes van het eiland.

EXCURSIEMOGELIJKHEDEN

OP PEMBA ISLAND

Vanuit The Manta Resort zijn verschillende excursies te ondernemen. Het ongerepte koraalrif met breed scala aan tropisch vissoorten maken het tot één van de beste duikplekken ter wereld. Ook het snorkelen voor het resort brengt u al oog in oog met bijzondere soorten en grote hoeveelheden koraalvissen. Verder kunt middels diverse excursies op zoek naar de Pemba Flying Foxes (vliegende honden) een tropisch regenwoud bezoeken of over de lokale Swahili cultuur leren.

Velenging uitgewerkt

Na afloop of voorafgaand aan een reis naar Pemba Island? We hebben alvast een mooie verlenging samengesteld. Klik op de link, om een idee te krijgen hoe het programma er dan uit komt te zien.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!

Foto's Pemba

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste Pemba foto's

Meer reisinformatie over de Swahilikust:

Zanzibar | Mafia | Pemba | Fanjove | Reisinformatie | Brochure