Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Pemba Island verlenging

Pemba Island verlenging

 5-DAAGSE Verlenging

Pemba Island is een absolute droombestemming op nog geen 40 kilometer boven Zanzibar gelegen. Pemba kent slechts een fractie van het aantal toeristen dat naar Zanzibar op reis gaat en is daarmee zonder meer een onontdekt parel in de Indische Oceaan!

EEN OASE VAN RUST
Het is een heerlijk groen eiland met heuvels, bossen, (kruidnagel) plantages en een vriendelijke bevolking. Rondom het eiland liggen tal van eilandjes, hagelwitte zandbanken, koraalriffen een schitterende azuurblauwe zee. Op Pemba Island geniet u van de rust, het afgelegen gevoel en bovenal de schitterende natuur en ongerepte Swahili cultuur. Het toerisme staat op het ongerepte Pemba Island nog in de kinderschoenen wat terug te zien is in het beperkte aanbod aan accommodaties. Echter de accommodaties die Matoke Tours voor u heeft geselecteerd zijn ware pareltjes dus verder zoeken hoeft niet! Matoke Tours kiest bij een verblijf op Pemba Island uiteraard voor kleinschalige, sfeervolle accommodaties op de mooiste plekjes van het eiland.

Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Verlenging dag 1

Vlucht naar het tropische Pemba Island

Vandaag wordt u naar de luchthaven gebracht waar u afscheid neemt van de gids alvorens u met uw vlucht naar Pemba Island vertrekt. Ter plaatse wacht een vertegenwoordiger van Matoke Tours u op en wordt naar uw accommodatie gebracht. De komende dagen staan in het teken van tropisch nagenieten op de stranden van Pemba Island!

Verlenging dag 2, 3 en 4

Tropisch nagenieten

Vanuit The Manta Resort zijn verschillende excursies te ondernemen. Het ongerepte koraalrif met breed scala aan tropisch vissoorten maken het tot één van de beste duikplekken ter wereld. Ook het snorkelen voor het resort brengt u al oog in oog met bijzondere soorten en grote hoeveelheden koraalvissen. Verder kunt middels diverse excursies op zoek naar de Pemba Flying Foxes (vliegende honden) een tropisch regenwoud bezoeken of over de lokale Swahili cultuur leren.

Pemba Island

Pemba Island kent slechts een fractie van het aantal toeristen dat Zanzibar bezoekt. Het is een groen eiland met heuvels, bossen, (kruidnagel)plantages en een vriendelijke bevolking. Rondom het eiland liggen tal van eilandjes, hagelwitte zandbanken, koraalriffen en een schitterende azuurblauwe zee. Pemba is de perfecte afsluiter wanneer u wilt genieten van snorkelactiviteiten, de schitterende natuur en de ongerepte Swahili cultuur. Ver weg van de gebaande paden ervaart u hier in luxe en weelde het Swahili leven van vroeger.

Verlenging dag 5

Overdag genieten - namiddagvlucht naar Dar es Salaam

U hebt de hele ochtend nog om te genieten op Pemba. Eind van de middag heeft u uw transfer voor uw vlucht naar Dar es Salaam.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Overnachtingen conform reisroute
  • Regionale vluchten Arusha – Pemba Island – Dar es Salaam
  • Maaltijden conform reisroute
  • Transfer van/naar the Manta Resort

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een Pemba Island verlenging geheel naar wens