9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Kenia en Tanzania

Kenia en Tanzania

Kenia Tanzania reizen met Matoke Tours

Kenia Tanzania combineren? Ontwerp samen met Matoke Tours uw ultieme safari reis!

Een Kenia Tanzania combinatiereis is voor vele reizigers een safari droom die uitkomt. Oog in oog staan met grote hoeveelheden wildlife, de jaarlijkse migratie van miljoenen hoefdieren op de vlaktes van de Masai Mara (Kenia) en de Serengeti (Tanzania), onderweg lokaal contact hebben met de kleurrijke Masai stammen en na uw safari tropisch genieten aan de kusten van Kenia en Tanzania . Het zijn slechts enkele voorbeelden die een Tanzania Kenia reis zo bijzonder maken.

Bij Matoke Tours is uw Kenia Tanzania rondreis in vertrouwde handen.  In 2016/2017/2018/2019 zijn wij uitgeroepen tot best beoordeelde Nederlandse safari specialist in oostelijk Afrika (Kenia, Tanzania, Oeganda).

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze reizen naar Kenia en Tanzania

Safari op maat

Hierboven trof u enkele voorbeelden aan van ons reisaanbod naar Tanzania en Kenia.  U kunt uw Kenia Tanzania safari altijd op maat laten aanpassen door ons. De getoonde rondreizen zijn slechts voorbeeldreizen die u naar eigen inzicht kunt aanpassen. Mail uw reiswensen naar info@matoketours.nl of bel naar 073-6123364.  Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch voor een persoonlijk gesprek of op één van onze informatiedagen over Tanzania en Kenia.

Op safari in de Masai Mara (Kenia) en Serengeti (Tanzania)

De parken Masai Mara (Kenia) en Serengeti (Tanzania) vormen samen een uniek ecosysteem waar miljoenen gnoes en zebra’s gedurende het jaar doorheen trekt. Matoke Tours heeft ruime ervaring in het organiseren van migratie reizen naar deze parken. Wilt u weten wanneer de beste periode is om Kenia of Tanzania te bezoeken voor het aanschouwen van de migratie? Lees dan alle migratie informatie op deze pagina.

Onze populaire bestemmingen

ONZE TENTED CAMPS/LODGES IN KENIA EN TANZANIA

Gekozen op basis van kwaliteit, cuisine, ligging en kleinschaligheid.

Kenia Tanzania beste reistijd

Wat is nu de beste reistijd voor Kenia en Tanzania? Kenia en Tanzania liggen dicht bij de evenaar. U kunt er het hele jaar door goed reizen, maar over het algemeen valt de meeste regen in maart, april en mei in het lange regenseizoen. Toch kunt u ook in die periode goed reizen. De buien zijn vaak kort en krachtig en vallen over het algemeen in de nacht en de ochtend. De natuur is er dan weelderig groen.

De beste reistijd is vaak ook afhankelijk van de route die wordt bereisd in Kenia en Tanzania. Bespreek daarom altijd uw vragen omtrent regen, klimaat en weersomstandigheden met één van onze Afrika specialisten.

Bezienswaardigheden en hoogtepunten Kenia Tanzania

Tijdens de combinatiereizen door Kenia en Tanzania gaat u een breed scala aan hoogtepunten beleven! Van de Serengeti tot aan de Masai Mara vlaktes, nergens in Afrika vindt u zulke grote hoeveelheden wildlife als in Tanzania en Kenia. Bekijk hieronder alle hoogtepunten van Kenia en Tanzania.

 

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van de hoogtepunten in Kenia en Tanzania

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!