9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Groepsreizen naar Afrika

Groepsreizen naar Afrika

Kleinschalige groepsreizen naar Afrika met Matoke

Reizen in kleine groepjes tot maximaal 12 personen

Onze kleinschalige groepsreizen naar Afrika staan garant voor plezier, avontuur, natuur, wildlife en cultuur. Onze groepsreizen bestaan uit minimaal 5 tot maximaal 12 personen. De gemiddelde groepsgrootte bij Matoke Tours is 8 personen. Dit past het beste bij ons concept van kleinschalig en comfortabel reizen. De accommodaties waar we overnachten zijn kleine pareltjes in het middenklasse tot luxe segment, liggen altijd midden in de natuur en vormen de basis voor een fijne rondreis. Of u nu op gorillatrekking gaat in Oeganda, de big 5 wilt spotten in Kenia of Tanzania, de unieke maki’s wilt fotograferen in Madagascar of gaat snorkelen en duiken in de Indische oceaan, voor iedere reiziger hebben wij een fantastisch aanbod van groepsreizen in Afrika. Bekijk hieronder direct het complete overzicht!

Onze populaire bestemmingen

Onze groepsreizen naar Afrika

Bij Matoke Tours is uw groepsreis in Afrika in vertrouwde handen.  Al enkele jaren zijn wij uitgeroepen tot best beoordeelde Nederlandse reisorganisatie in Afrika. Duizenden mensen zijn sinds onze oprichting met ons op  groepsreis geweest in Afrika en u vindt hun beoordeling, ervaringen en reviews in grote aantallen online.

Waarom een groepsreis?

Wat wij vaak horen van onze klanten is dat groepsreizigers het gezellig en leuk vinden om sámen een unieke Afrika reis te beleven. Overdag doet u intense en bijzondere indrukken op. ’s-Avonds worden de belevingen van die dag met de groep besproken onder het genot van een diner en een drankje onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Zo beleef je samen de mooiste momenten in Afrika en ontstaan, in sommige gevallen, zelfs contacten of vriendschappen voor het leven. Het komt ook regelmatig voor dat de deelnemers na een groepsreis nog een reünie organiseren of later weer samen een reis ondernemen naar een andere bestemming.

Groepsreis in Afrika? Kies tussen verschillende bestemmingen!

Wanneer u nog niet precies weet welke groepsreis in Afrika u wilt ondernemen, raden we u aan om naar onze informatiedagen te komen of contact met ons op te nemen. Op onze informatiedagen worden de verschillende groepsreizen naar Afrika voor u gepresenteerd en krijgt u uitgebreid uitleg over de betreffende Afrika groepsreizen per bestemming.

Op dit moment biedt Matoke Tours groepsreizen aan naar de volgende bestemmingen binnen Afrika: Madagascar, Tanzania, Kenia, Oeganda, Malawi, Zambia en Ethiopië.

De verschillen tussen deze bestemmingen zijn groot. Wij kunnen u heel goed adviseren welke bestemming het beste bij u past. Geef daarvoor uw wensen en voorkeuren aan via een persoonlijk gesprek (073 6123 364) of via dit formulier. 

Gaat u bijvoorbeeld echt voor safari en wilt u zoveel mogelijk wildlife zien? Dan zijn de reizen naar Botswana, Kenia, Zambia en Tanzania hele goede opties. Wilt u meer dan alleen maar safari en wilt u veel variëteit in uw Afrika groepsreis? Dan zijn de groepsreizen naar Ethiopië, Madagascar en Malawi hele goede keuzes.

Ook combineren wij bestemmingen in onze groepsreizen. Zo combineren wij bijvoorbeeld Oeganda met Kenia en Tanzania met Kenia. Of wat denken van Malawi en Zambia of Madagascar en Mauritius? U wordt zo beloond met het beste uit twee werelden!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!