9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Familiereizen Afrika met Matoke Tours

Familiereizen Afrika met Matoke Tours

Familiereizen Afrika

Naar Afrika met de kinderen? Kies hieronder de gezinsreis die bij uw past!

Samen met het gezin op safari gaan in Afrika en een geweldige familiereis beleven: voor vele families is dit een ultieme reisdroom die hoog op de bucketlist staat. Matoke Tours maakt deze dromen al sinds 2002 waar. Op vrijwel al onze bestemmingen in Afrika bieden wij familiereizen aan die met zorg zijn samengesteld. We houden hierbij rekening met de leeftijden van de deelnemers (van grootouder tot kind) en zorgen ervoor dat (indien gewenst) de reisafstanden niet te lang zijn en de accommodaties comfortabel.

Ontdek de familiereizen hieronder en neem contact met ons op om uw familiereis te bespreken. Ook bent u met het gezin van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch of op één van de vele informatiedagen die wij organiseren.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze gezinsreizen naar Afrika!

Vertrouwde familiereizen Afrika

Bij Matoke Tours is uw familiereis in vertrouwde handen. Al enkele jaren op is Matoke Tours beoordeeld tot beste Nederlandse reisorganisatie in Afrika op basis van honderden onafhankelijke reviews. Deze reviews zijn gepubliceerd op safaribookings.com, de grootste onafhankelijke reviewsite (ter wereld) over safarireizen en touroperators in Afrika.

Ook op onze eigen site leest u honderden ervaringen terug van gezinnen en families die met Matoke naar Afrika zijn gereisd. Voor een overzicht van deze reviews en andere ervaringen, klikt u hier. Tevens is Matoke Tours aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en bent u er zo zeker van dat uw Afrika familiereis veilig wordt geboekt.

Familiereizen Afrika:

altijd een ervaring op maat

Onze familiereizen naar Afrika zijn zorgvuldig ontwikkeld en worden jaarlijks geëvalueerd en verbeterd. Onze medewerkers bezoeken jaarlijks de bestemmingen, parken en accommodaties om zo de ultieme gezinsreizen naar Afrika samen te stellen. Wanneer u met kinderen naar Afrika wilt reizen, staan een aantal zaken voorop:

*beleving *veiligheid *wildlife en natuur *comfort *kwaliteit en kleinschaligheid *goede accommodaties *een geweldige gids/chauffeur *plezier en avontuur

De familiereizen door Afrika die wij hebben samengesteld zijn bedoeld als inspiratie. Uiteindelijk kijken we samen met u naar de gezinssamenstelling en wordt de familiereis op basis van uw wensen en voorkeuren op maat aangepast. Wilt u overal een zwembad bij de accommodatie? Dan regelen we dat. Wilt u niet té lange reisafstanden? Dan regelen we dat. Zo komen we samen met jullie gezin tot de ultieme Afrika gezinsreis!

Naar Afrika met kinderen?

Plezier staat voorop

Wanneer u naar Afrika reist met uw kinderen staat plezier en beleving voorop. U weet als geen ander wat uw kinderen en familieleden aanspreekt en wat hen gelukkig maakt. Zo kunnen we samen met úw kennis en ónze kennis de ultieme familiereis samenstellen door Afrika. Weet u nog niet welke bestemming het beste bij u als gezin past? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Op gezinsreis in Afrika

Mooie overnachtingslocaties

Matoke Tours beschikt over een uitgebreid netwerk van accommodaties, hotels, lodges en tented camps in Afrika waar u de ultieme gezinsreis kunt beleven. Juist bij familiereizen in Afrika kunnen de accommodaties het verschil maken. Onze accommodaties zijn vaak gelegen in de nationale parken of in de Afrikaanse natuur en zijn geselecteerd op kwaliteit, kleinschaligheid, ligging en cuisine. Zo geniet u met uw gezin van de Afrikaanse natuur zonder aan kwaliteit en comfort in te boeten. Per bestemming op deze website vindt u een uitgebreid overzicht van de accommodaties waar we tijdens onze familiereizen in Afrika overnachten.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!