Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Namibië Familie Avontuur

Namibië Familie Avontuur

21-DAAGSE Familiereis

VANAF € 3.120,- PER PERSOON

Heeft u er altijd al van gedroomd om met uw gezin door Afrika te reizen? U zoekt naar het avontuur van zelf rijden, zonder de angst om malaria op te lopen of vast te komen zitten. Bij deze bruisende familiereis gaat puur Afrikaans avontuur hand in hand met veiligheid en comfort. De reis wordt gekenmerkt door leuke en gevarieerde activiteiten. Zo maakt u spannende safari’s en gaat u wandelen in het gebied van de San Bosjesmannen. Daarnaast staan er veel gevarieerde optionele excursies beschreven zodat de reis helemaal naar wens ingevuld kan worden. En uiteraard is er voldoende ruimte voor ontspanning om van elkaar te genieten bij de gezellige en betaalbare accommodaties, veelal met zwembaden.

Het meest familievriendelijke land in Afrika
Geen malariaprofylaxe of andere vaccinaties. Een reis door Namibië staat garant voor veiligheid voor alle leden van uw familie. Alle plekken die uw gezin bezoekt tijdens deze familiereis zijn malariavrij! Daarnaast overnacht u vrijwel in middenklasse en comfortabele accommodaties zoals Bagatelle Kalahari Game Ranch. Tijdens de reis overnacht u in veelal in familiehuisjes, lekker bij elkaar! Ook belangrijk, in Namibië schijnt 300 dagen per jaar de zon. In onze zomervakantie is het misschien ’s nachts iets frisser in de woestijn maar overdag is het altijd ‘korte broeken en zwembad’- weer. Tot slot herbergt Namibië een overvloed aan bijzondere landschappen, mensen en excursies. Geen dag is daardoor hetzelfde!

Vanaf welke leeftijd is deze familiereis geschikt?
Deze avontuurlijke familiereis is geschikt voor actieve families met kinderen van alle leeftijden. Afhankelijk van de leeftijden van de kinderen kunnen activiteiten aangepast worden. Reist u met kinderen jonger dan 8 jaar dan zullen we in overleg de drie-daagse Tok Tokkie Trail uit de reis laten.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek –  Kalahari – Namibrand – Sossusvlei – Swakopmund – Erongo gebergte – Twyfelfontein – Etosha (2 gebieden) – Erindi of Otjiwa

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde familiereis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!