9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Bruisende familiereis Namibië

Bruisende familiereis Namibië

 17-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.850,- PER PERSOON

Heeft u er altijd al van gedroomd om met uw gezin door Afrika te reizen? U zoekt naar het avontuur van zelf rijden, zonder de angst om malaria op te lopen of vast te komen zitten. Bij deze bruisende familiereis gaat puur Afrikaans avontuur hand in hand met veiligheid en comfort. De reis wordt gekenmerkt door leuke en gevarieerde activiteiten. Zo maakt u spannende safari’s en gaat u wandelen in het gebied van de San Bosjesmannen. Daarnaast staan er veel gevarieerde optionele excursies beschreven zodat de reis helemaal naar wens ingevuld kan worden. En uiteraard is er voldoende ruimte voor ontspanning om van elkaar te genieten bij de gezellige en betaalbare accommodaties, veelal met zwembaden.

Het meest familievriendelijke land in Afrika
Geen malariaprofylaxe of andere vaccinaties. Een reis door Namibië staat garant voor veiligheid voor alle leden van uw familie. Alle plekken die uw gezin bezoekt tijdens deze familiereis zijn malariavrij! Daarnaast overnacht u vrijwel in middenklasse en comfortabele accommodaties, zoals Waterberg Guestfarm en Bagatelle Kalahari Game Ranch. Tijdens de reis overnacht u in veelal in familiehuisjes, lekker bij elkaar! Ook belangrijk, in Namibië schijnt 300 dagen per jaar de zon. In onze zomervakantie is het misschien ’s nachts iets frisser in de woestijn maar overdag is het altijd ‘korte broeken en zwembad’- weer. Tot slot herbergt Namibië een overvloed aan bijzondere landschappen, mensen en excursies. Geen dag is daardoor hetzelfde!

Welke avonturen gaat u beleven?
Deze familiereis is helemaal op maat gemaakt. U zult geen reis vinden die hetzelfde is als deze! Zo staan er veel inspirerende activiteiten optioneel beschreven zodat u de reis kan aanpassen aan de hand van uw reiswensen. Uw gezin gaat de markante regio van Waterberg Plateau bezoeken. Uiteraard ontbreken ook safari’s niet in het wildrijke Etosha. Mama kan hier haar ranger-kwaliteiten ontdekken als zij de 4×4 op safari ‘neemt’ terwijl papa zich ontfermt over de verrekijker en de kinderen enthousiast met de camera in de weer zijn! Ook overnacht u bij Cape Cross, bekend als de grootste zeehonden kolonie ter wereld. Niet veel later kunt u in Swakopmund kiezen uit paardrijden of quadbiken, of simpelweg allebei combineren. Uw gezin doorkruist de oudste woestijn van de planeet. En, u gaat het oorspronkelijke land van de San Bosjesmannen ontdekken; de Kalahari. Deze, en nog veel meer unieke gebeurtenissen, staan gepland. Lees daarom gauw het dag tot dag programma voor alle details!

Vanaf welke leeftijd is deze familiereis geschikt?
Deze bruisende familiereis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Afhankelijk van de leeftijden van de kinderen kunnen activiteiten aangepast worden. Over het algemeen is deze reis goed te doen voor kinderen vanaf 4-5 jaar.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Waterberg Plateau –  Etosha – Twyfelfontein – Cape Cross – Swakopmund – Namibiëwoestijn – Kalahari

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde familiereis overnacht u overwegend in familiehuisjes (op basis van beschikbaarheid). De geselecteerde accommodaties vallen allen in het middenklasse segment en een enkele in het luxe. Matoke Tours heeft bewust voor deze prettige accommodaties gekozen. Hierdoor staat u een comfortabele reis te wachten waarbij u op fijne plekjes in de natuur overnacht, zonder er de hoofdprijs voor te betalen. Enkele activiteiten en maaltijden zijn in de prijs opgenomen. Er zijn ook locaties waar meer accommodaties beschikbaar zijn, op andere niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!