Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Rondreis Namibië en Botswana

Rondreis Namibië en Botswana

Reizen naar Namibië en Botswana met Matoke Tours

Beleef het beste van wat Afrika te bieden heeft met een combinatiereis naar Namibië en Botswana

De mooiste woestijnlandschappen van Namibië combineren met de wildrijke safariparken van Botswana? Ontwerp met Matoke Tours uw unieke reis door Namibië en Botswana! Ervaar het avontuurlijk comfort van een self-drive door Namibië en bezoek de oudste woestijn van onze planeet; De Namibiëwoestijn. Overnacht in bijzondere kleinschalige lodges van waaruit u de sterrenhemel met het blote oog kunt zien. Uniek in Namibië zijn de woestijndieren die zich door de eeuwen heen hebben weten aan te passen aan de droge omstandigheden, zoals in Damaraland.

Reis in Botswana in stijl door per safarivlucht tussen de safariparken te bewegen. De wildparken in Botswana behoren tot de beste van het continent. Van de honderdduizenden olifanten aan de Chobe rivier tot aan de hoge concentraties wilde honden, neushoorns, luipaarden in de sprookjesachtige Okavango Delta. De specialisten van Matoke Tours stippelen graag samen met u de mooiste routes door Namibië en Botswana uit. Ontdek hieronder onze inspiratiereizen en stel daarna samen met ons de rondreis van uw dromen samen.

Onze populaire bestemmingen

Voorbeeldreizen door Namibië en Botswana

Hierboven enkele voorbeelden aan van onze rondreizen naar Namibië en Botswana. U kunt uw Namibië en Botswana reis altijd op maat aanpassen. De getoonde reizen zijn dus voorbeeldreizen die naar eigen inzicht aangepast kunnen worden. Iedere reis is immers maatwerk bij Matoke Tours.

Breng ons op de hoogte van uw reiswensen middels ons webformulier of bel naar 073-6123364. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch op één van onze informatiedagen over Botswana of Namibië.

Safari op Maat

Bekijk de smaakvol samengestelde reizen naar Namibië en Botswana. Dit zijn slechts voorbeeldreizen die nog verder op maat aangepast kunnen worden. Mail uw reiswensen naar info@matoketours.nl of bel voor een gezellig en informatief gesprek naar 073-6123364. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons sfeervolle Afrika kantoor in hartje Den Bosch. Tot slot geven we hier ook informatiedagen over Namibië en Botswana.

Op safari in de paradijselijk mooie Okavango Delta

Van alle natuurgebieden op het Afrikaanse continent is de wereldberoemde Okavango Delta landschappelijk de allermooiste. Geen gebied is zo afwisselend, sprookjesachtig en kent de gezonde wildaantallen die de Okavango Delta zo kenmerken. De aanvoer van het water uit de Angolese bergen is de bron van deze gezonde wildaantallen en de schitterende vergezichten. Het zorgt voor unieke landschappen met kleine of middelgrote eilanden, zoals het Moremi reservaat, die zijn omringt door water. Daartussen meanderen kanalen en lagunes die doordrenkt zijn van papyrus en rietgras… en héél véél wildleven!

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties in Namibië en Botswana

Beste reistijd Namibië en Botswana

Belangrijk bij het plannen van een reis naar Namibië en Botswana is de reistijd. Want, dit kan van invloed zijn op het zien van bepaalde dieren en/of excursies. Goed om te vermelden is dat u het gehele jaar door Namibië en Botswana kunt reizen. Echter, vermijd de regenmaanden van december t/m maart als u buien echt wilt voorkomen. April, mei en november gelden als prachtige overgangsmaanden met aantrekkelijke tarieven. De droge maanden vanaf juni t/m oktober gelden als de droge maanden.

De beste reistijd kan wisselen, afhankelijk per regio. Bespreek de route en het klimaat dan ook met onze Afrika specialisten!

Bezienswaardigheden en hoogtepunten Namibië en Botswana

Een bezoek aan Namibië en Botswana brengt u van droge woestijnlandschappen, via de grootste kloof van Afrika tot de brede Chobe rivier met haar honderdduizenden olifanten. Een reis door Afrika kon niet gevarieerder en meer verrassend zijn! Met de nadruk op landschappen, wildleven, cultuur, sterrenwacht en bijzondere overnachtingsplekken staat u een waanzinnige reis te wachten. Bekijk hieronder de hoogtepunten van Namibië en Botswana.

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten in Namibië en Botswana

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!