Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Namibië Compleet

Namibië Compleet

 19-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.935,- PER PERSOON

Ga op ontdekking tijdens deze eigenzinnige rondreis door Namibië waar de nadruk ligt op diversiteit! Deze self-drive rondreis brengt u naar alle uithoeken van het uitgestrekte Namibië zodat u deze bestemming maximaal beleefd. U kunt kiezen uit accommodaties in het middenklasse of luxe niveau. Uiteraard is het mogelijk om de niveausegmenten te mixen om de reis perfect op maat te maken.

Zuidelijk Namibië; Kalahari, Fish River Canyon en Kolmanskop
De rondreis brengt u eerst naar het afgelegen zuiden van Namibië. Het gros van de reizigers slaat deze regio over waardoor het nog meer bijzonder is wanneer u op zoek gaat naar de stokstaartjes van de Kalahari. Ook ontbreekt de grootste kloof van Afrika niet, de Fish River Canyon. Pas wanneer u deze kloof met eigen ogen aanschouwt begrijpt u hoe nietig en klein wij zijn! Een hele bizarre maar leuke plek is de spookstad van Kolmanskop. Stap in de voeten van de mijnwerkers die hier begin vorige eeuw roem en eer maakte met het mijnen van diamanten in de woestijn.

Slapen onder de sterren in de Namibiëwoestijn
U ontdekt de Namibiëwoestijn op twee locaties. Eerst bezoekt u de bekende Sossusvlei en Deadvlei om zo de meest fotogenieke plek van Namibië op de lens te zetten. Maar, minstens zo bijzonder is de overnachting bij Dune Star Camp. Hier wordt uw bed ’s avonds naar buiten gerold zodat u onder de fonkelende sterrenhemel de elementen maximaal kunt beleven.

Woestijndieren in Damaraland en Etosha
Afrika zou Afrika niet zijn zonder een flinke dosis wildleven! U gaat in Namibië in Damaraland en Etosha op zoek naar het unieke wildleven wat zich zo goed heeft weten aan te passen aan de droge omstandigheden van de woestijnlandschappen. In Damaraland ligt de focus op de woestijnneushoorn of woestijnolifant. In Etosha kunt u daarentegen olifanten, zebra’s, giraffen, gazelle en met wat meer geluk leeuwen én neushoorns spotten.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Kalahari – Fish River Canyon – Kolmanskop – Sossusvlei en Deadvlei – Swakopmund – Damaraland – Kaokoland – Etosha – Waterberg/ Okonjima

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ‘Travel is the only thing you buy that makes you richer’!”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

uit liefde voor afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!