9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Luxe reizen Afrika

Luxe reizen Afrika

Luxe reizen naar Afrika met Matoke Tours

Op safari in Afrika in stijl? Ontdek hieronder onze luxe reizen

Samen met uw partner, vrienden of familie een intieme en luxe natuurreis in Afrika beleven? Matoke Tours maakt het mogelijk. Al sinds 2002 hebben wij ons toegelegd op luxe reizen naar Afrika waarbij kwaliteit, ruimte, exclusiviteit en kleinschaligheid centraal staan. Ver weg van de bewoonde wereld hebben wij de mooiste accommodaties voor u geselecteerd. Geniet van ruimte, stilte en intimiteit. Omarm de natuur die nergens ter wereld zó intens is als hier. Welkom in Afrika.

Op al onze bestemmingen binnen Afrika bieden wij luxe safari reizen aan die met zorg zijn samengesteld. Hieronder vindt u een overzicht van deze luxe Afrika reizen. Verderop deze pagina is er ook een handig overzicht van onze luxe accommodaties binnen Afrika.  De voorbeeldreizen hieronder dienen als inspiratie. Uiteindelijk wordt uw luxe safari of rondreis in alle gevallen door ons op maat samengesteld naar aanleiding van uw wensen en voorkeuren. Klik hier voor een luxe reisvoorstel op maat.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze luxe Afrika reizen

Luxe lodges en accommodaties

De accommodaties die zijn opgenomen in ons luxe reisaanbod, zijn door ons beoordeeld op onder meer de volgende kenmerken: ligging, kwaliteit, ruimte, comfort, kleinschaligheid en cuisine. Jaarlijks onderneemt Matoke Tours meerdere studiereizen om zo zelf deze kleinschalige, authentieke en sfeervolle accommodaties te beoordelen. Hieronder kunt u per bestemming in Afrika onze luxe accommodaties selecteren.  

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze luxe lodges en tented camps

Luxe Afrika reizen met Matoke Tours

vertrouwd op reis en goed beoordeeld

Bij Matoke Tours is uw luxe safari in vertrouwde handen. Al enkele jaren zijn wij beoordeeld tot beste Nederlandse reisorganisatie in Afrika op basis van vele honderden onafhankelijke reviews. Deze reviews zijn gepubliceerd op safaribookings.com, de grootste onafhankelijke reviewsite (wereldwijd) over safarireizen, luxe reizen en touroperators in Afrika.  

Op onze eigen site leest u tevens honderden ervaringen terug van klanten die met Matoke een luxe rondreis of safari hebben gemaakt in Afrika. Voor een overzicht van deze reviews en andere ervaringen, klikt u hier. Matoke Tours is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.  Zo bent u er altijd zeker van dat uw luxe Afrika reis in vertrouwde handen is en met oog voor detail en kwaliteit wordt geboekt.  

 

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!