9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Zambia Safari Intens

Zambia Safari Intens

 16-DAAGSE Privéreis

VANAF € 10.945,- PER PERSOON

Tijdens deze safarireis door Zambia staat een pure en authentieke safaribeleving centraal. Ver van de gebaande paden verblijft u in exclusieve bushcamps of lodges. Zo kunt u ongestoord van de natuur en het wild genieten zonder in te leveren op comfort. Tijdens deze rondreis bezoekt u het oudste wildpark, Kafue. Daarna vliegt u naar de 'Valley of the Leopard', South Luangwa. De reis wordt in stijl afgesloten in het sprookjesachtige Lower Zambezi waar u al kanoënd de olifanten passeert. Een safarireis voor de ervaren natuur liefhebber!
 
Musekese Camp & Kafue
Alleen de allerbeste accommodaties zijn gekozen voor deze Zambia rondreis. U verblijft in authentieke en kleinschalige bushcamps waarvan Musekese Camp er wellicht het meeste uitspringt. Dit afgelegen camp heeft slechts 4 rustieke chalets en kijkt uit over een wildrijke lagune, diep verscholen in Kafue. De bevlogen rangers van Musekese ademen safari en nemen u mee op avontuur.
 
Kafunta & South Luangwa
In South Luangwa worden de jeepsafari’s ondernomen vanuit Kafunta River Lodge. Een heerlijke plek direct aan de Luangwa rivier met een eigen ponton en entrée naar het park. Maar nog kenmerkender voor South Luangwa is de wandelsafari. Er gaat dan ook niets boven het luxe Three Rivers Camp. Dit bushcamp is volledig ingericht op wandelsafari's. Vanuit een onaangetaste regio binnen South Luangwa gaan de deskundige rangers met u op pad.
 
Chongwe River Camp & Lower Zambezi

De safari's komen tot een sprookjesachtig hoogtepunt in Lower Zambezi. Naast de aanwezigheid van het wild springt juist de schoonheid van het landschap er uit. Terwijl de olifanten grazen op de eilanden in de Zambezi rivier loeren de nijlpaarden nieuwsgierig vanuit het water. De boot-, kano-, jeep-, wandel- en nachtsafari’s worden professioneel uitgevoerd door de rangers van Chongwe River Camp. Kortom, een fantastisch park om de safari's in stijl af te sluiten.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Lusaka – Kafue – South Luangwa – Lower Zambezi

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar gastvrijheid tot kunst is verheven en avonturen voor het oprapen liggen. Na een lange reis dwars door Afrika heb ik het continent in mijn hart gesloten om haar natuurlijke schoonheid en haar bewoners!”

van Jan Daudey, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!