Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Rwanda

Rwanda

Rwanda

Het land van de duizend heuvelen

Van savannevlaktes tot aan het regenwoud met chimpansees & gorilla’s en van de drukke hoofdstad Kigali tot het idyllische Lake Kivu: Rwanda heeft het allemaal! Het ‘land van de duizend heuvelen’ is na een heftige geschiedenis op indrukwekkende wijze hersteld en volledig klaar om door u ontdekt te worden!

De bijnaam ‘Le pays des Mille Collines’, oftewel het ‘land van de duizend heuvelen’ heeft Rwanda te danken aan het schitterende landschap. Overal zijn er glooiende heuvels met daarop prachtige theeplantages, tropisch regenwoud en pittoreske Rwandese dorpen. Dit is Afrika ten top! Het noordelijk gelegen Volcanoes Nationaal Park staat garant voor avontuurlijke trekkingen op de vulkanen en ontmoetingen met de berggorilla’s & zeldzame gouden meerkatten. Aan het uitgestrekte Lake Kivu beleeft u het lokale vissersleven en schitterende zonsondergangen. Ga ook op zoek naar de chimpansees in het tropische Nyungwe Forest of maak hier wandelingen tussen de felgroene theeplantages. In het oostelijk gelegen Akagera Nationaal Park spot u tijdens de jeepsafari misschien wel de big 5! Natuurlijk is er tijdens uw reis ook tijd om stil te staan bij de turbulente Rwandese geschiedenis.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze reizen naar Rwanda

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten in Rwanda

Rwanda is een land met talloze mogelijkheden! Van savannevlaktes tot aan meren en van drukke steden tot aan authentieke dorpen. Beleef Rwanda met Matoke Tours en ontdek alvast de mooiste nationale parken en hoogtepunten!

Het specialisme van Matoke Tours

Uit liefde voor Rwanda

Matoke Tours organiseert al ruim 18 jaar reizen naar Rwanda, ook wel het ‘land van de duizend heuvelen genoemd’. Sta hier versteld van prachtige vergezichten, authentieke Afrikaanse dorpen, tropische regenwouden en uitgestrekte savannevlaktes met daarop de big 5! 

Onze privéreizen door Rwanda
Laat u inspireren door de privéreizen op de overzichtspagina. Onze Rwanda specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw unieke droomreis, eventueel in combinatie met een bezoek aan één van de buurlanden of de tropische eilanden langs de Swahili kust.

De beste accommodaties op de mooiste plekken

Matoke Tours staat bekend om haar accommodatie concept: we kiezen standaard voor overnachtingen in comfortabele, sfeervolle lodges, hotels en tentenkampen. Deze accommodaties liggen op de mooiste plekken in de natuur van Rwanda en zorgen voor de ultieme Afrika beleving! Onze accommodaties beschikken allen over eigen sanitaire voorzieningen en zijn goed verzorgd. Kortom: sfeer en comfort in een natuurlijke omgeving!

 

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!

Meer over Rwanda:

Rwanda | Reizen | HoogtepuntenReisinformatie  |  Reviews Reivoorstel