Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Exclusief Rwanda

Exclusief Rwanda

 10-DAAGSE Privéreis

VANAF € 14.235,- PER PERSOON

Tijdens deze exclusieve rondreis bezoekt u dé hoogtepunten van Rwanda en overnacht u in de Bisate Lodge en het One & Only Nyungwe House. Deze fantastische plekken behoren tot de meest bijzondere lodges van het Afrikaanse continent!

In Rwanda heeft het exclusieve segment de laatste jaren een enorme sprong vooruit gemaakt. Het land biedt prachtige overnachtingsplekken die een bezoek aan dit bijzondere land al meer dan waard maken. Tijdens deze privéreis komt u oog in oog te staan met berggorilla's en chimpansees, gaat u op jeepsafari en bootsafari en geniet u tussen de theevelden van de sierlijke franjeapen. Het relatief kleine Rwanda maakt dit land zeer geschikt voor een kort bezoek, de grootste afstanden worden per helikopter afgelegd. Door de korte reistijden is er extra veel tijd om te genieten van de fijne accommodaties. U kunt ervoor kiezen om deze intense reis af te sluiten op de hagelwitte stranden aan de Keniaanse kust of een tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals de stranden van Zanzibar, Pemba of Mafia.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Volcanoes Nationaal Park – Nyungwe Forest Nationaal Park – Akagera Nationaal Park

Accommodatieniveau

Tijdens deze comfortabele privéreis overnacht u in exclusieve accommodaties op de mooiste plekken van Rwanda. Per locatie zijn de accommodaties weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende pagina, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. Naast de fantastische activiteiten zijn het ook vooral de accommodaties die deze reis zeer bijzonder maken. De Bisate Lodge is een waar kunstwerk, tot in de kleinste details adembenemend mooi. Dit is optimaal genieten!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ‘Travel is the only thing you buy that makes you richer!’”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiteit van deze reis

Rwanda ligt op de evenaar, maar vanwege de hoogte wordt de temperatuur getemperd tot een heerlijk klimaat, met temperaturen van tussen de 23 en 28 graden. Heerlijk dus! De reis kent maar één langere reisdag, doordat er gevolgen wordt tussen Nyungwe Forest en Akagera Nationaal Park. De langste rit is van Volcanoes Nationaal Park naar Nyungwe Forest, echter deze route is geheel geasfalteerd en is de mooiste route van Rwanda met prachtige vergezichten op het meer van Kivu.  De gorillatrekking zou het zwaarste onderdeel van de reis zijn. De trekking kan 2 uur duren, maar soms ook 7 uur. Het is maar net waar de gorilla’s zich bevinden. Als u twijfelt over uw fitheid raden we u aan om vooraf contact met ons op te nemen.

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!