9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Bush & Beach

Bush & Beach

Safari en strand combineren in Afrika!

Op safari in Afrika en afsluiten aan de het strand? Ontdek hieronder de mooiste Bush & Beach reizen!

Safari en strand combineren? Afrika biedt volop mogelijkheden voor fantastische safari reizen die afgesloten kunnen worden aan één van de exotische witte zandstranden en kusten die dit continent rijk is. Een safari in Afrika kan vrij intensief zijn: u staat vraag vroeg op voor de safari’s en reist vele uren over zandwegen in de prachtige natuur. Hoe heerlijk is het om dan ná uw safari op strandvakantie te gaan! Matoke Tours biedt onder meer de onderstaande mogelijkheden om safari met strand te combineren.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze bush & beach reizen

Tanzania safari en Zanzibar strandvakantie

Combineer een safari in Tanzania met strand op Zanzibar of één van de andere eilanden aan de Tanzaniaanse kust. Zanzibar is het populairste eiland voor de kust van Tanzania. Houdt er dan ook rekening mee dat het er druk kan zijn en dat toeristen hier in overvloed aanwezig zijn.

Wilt u meer rust en exclusiviteit ervaren? Dan raden wij aan om Tanzania te combineren met Pemba Island, Mafia Island of Fanjove Island, eveneens allemaal gelegen aan de kust van Tanzania.

Rondreis Madagascar met strand

Madagascar is een fantastisch land dat wemelt van de exotische flora en fauna. Een land met prachtige gebergten die geschikt zijn voor fantastische wandelingen en vergezichten. Madagascar bevat kustlijnen die gezien kunnen worden als de mooiste stranden op aarde!

Een rondreis door Madagascar moet u haast wel afsluiten met een verblijf aan één van de vele fantastische kusten. Aanraders voor een strandverblijf op Madagascar zijn Nosy Be, Ile Saint Marie en Nosy Komba.

Voor een compleet overzicht van onze Madagascar reizen, verwijzen we u graag door naar ons Madagascar reisaanbod.

Nosy Komba

Kenia safari en strand

Net zoals Tanzania, kent ook Kenia geweldige kusten en stranden aan de Swahili kust. Zo vindt u hier bijvoorbeeld de hagelwitte stranden van Diana Beach bij de kust van Mombassa. Een gewilde combinatie is een safari in Masaai Mara met een strandvakantie bij Mombassa of Malindi. Voor een voorbeeldreis waarbij u een safari in Kenia combineert met strand, klikt u hier.

Safari Zambia combineren met Lake Malawi

In Zambia ligt één van de meest ongerepte en mooiste wildparken van Afrika: South Luangwa National Park. Zambia is gelegen naast Malawi. Een safari reis door Zambia en Malawi is perfect af te sluiten aan de stranden van Lake Malawi, zonder twijfel de grootste attractie van Malawi.

Snorkellaars, duikers en visliefhebbers komen hier aan hun trekken met de 1000 verschillende cichliden die leven in het meer. Ontdek hier het complete overzicht van Zambia safari reizen in combinatie met Lake Malawi.

Zuid Tanzania safari en Mafia Island

Zuid Tanzania kent fantastische wildparken die slechts door een handjevol toeristen worden bezocht. Hetzelfde geldt voor Mafia Island. Dit eiland is de ideale afsluiter na een intensieve safari in de parken Ruaha of Selous in zuidelijk Tanzania. Wanneer u safari en strand wilt combineren op ongerepte plekken met weinig toerisme, is dit dé ideale safari/strand combinatie!

Oeganda gorilla’s combineren met Zanzibar

Hoewel Oeganda niet aan de kust gelegen is, kunt u vanuit Oeganda eenvoudig (en dagelijks) vliegen naar Zanzibar.  Zo is het dus mogelijk om ná uw rondreis door Oeganda af te sluiten aan één van de exotische stranden op Zanzibar. Kijk hier voor alle Oeganda reizen die altijd verlengbaar zijn op Zanzibar.

Combineer Madagascar en Mauritius

Hoewel Madagascar prachtige stranden kent, klinkt voor veel reizigers ‘Mauritius’ ook als muziek in de oren. Mauritius kent fantastische stranden en kusten, maar het is wel een stuk moderner dan Madagascar. Het is een stuk verder ontwikkeld en kent ook veel meer toerisme dan Madagascar. Matoke Tours zelf vindt Madagascar charmanter!

Wanneer u het échte authentieke en sfeervolle Afrika wilt beleven, raden wij een verblijf aan de kusten van Madagascar aan! Bent u echter westerser en moderner ingesteld, en vindt u het prettig dat uw verblijf op een ‘Europese manier’ is geregeld, dan zijn de kusten van Mauritius uitermate geschikt!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!