9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Fanjove

Zanzibar

FANJOVE ISLAND

PARADIJSELIJK GENIETEN OP EEN ONBEWOOND EILAND

Ver verscholen van toeristen ligt het onbewoonde eco-vriendelijke eiland Fanjove. De fijnste zandstranden en meest heldere wateren domineren dit paradijs in de Indische Oceaan. 

Een exclusieve Robinson Crusoe beleving

Via een safarivluchtje arriveren ‘Fanjove pioniers’ op de airstrip van Songo Songo, om vervolgens in een authentieke dhow zeilboot koers naar Fanjove te zetten.Het is niet ongewoon dat dolfijnen de dhow vergezellen op hun weg richting ‘the big blue’. Dit exclusieve eiland creëert dé idyllische Robinson Crusoe verlenging maar dan omgeven door comfort en luxe! Altijd al alleen op een eiland willen relaxen, dan is dit de uitgelezen kans. Fanjove ligt ten zuiden van Mafia Island en heeft fantastische riffen rondom het eiland, waardoor het een ideale bestemming is voor leuke snorkel-en duikactiviteiten.

EXCURSIEMOGELIJKHEDEN

OP FANJOVE ISLAND

De dagen worden gevuld met strandwandelingen langs de eeuwenoude vuurtoren in gezelschap van honderden steltlopers. Alle snorkeltochten vertrekken vanaf het strand. U kunt ook de kano pakken voor een ontdekkingstocht rondom het eiland. Ook komen duikers hier volledig aan hun trekken. Op het eiland is een professionele PADI geregistreerde duikschool aanwezig. Een verblijf in juni is het meest magisch, aangezien men in deze maand getuige kan zijn van de schildpadden die aan land komen om hun eieren te leggen. Kortom een exclusieve Robinson Crusoë beleving!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!

Foto's Fanjove

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste Fanjove foto's

Meer reisinformatie over de Swahilikust:

Zanzibar | Mafia | Pemba | Fanjove | Reisinformatie | Brochure