Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Tanzania & Zanzibar bush & beach

Tanzania & Zanzibar bush & beach

 12-DAAGSE privereis

VANAF € 3.635,- PER PERSOON

Noord-Tanzania is het meest wildrijke safarigebied van Afrika. De wilddichtheid in de nationale parken is door de vele hoefdieren onovertroffen. Door deze ultieme omstandigheden zijn ook de katachtigen in grote getallen vertegenwoordigd. Samen met de magnifieke vergezichten zijn alle ingrediënten voor een succesvolle safari aanwezig!

Bijzondere wandelingen
Naast jeepsafari’s in de wereldberoemde nationale parken kunt u tijdens deze reis ook bijzondere wandelingen maken, zoals bij de Ngorongoro krater. U wandelt onder begeleiding van een professionele gids door het eeuwenoude oerwoud op de hellingen van de Ngorongoro krater en geniet van het schitterende uitzicht op de hooglanden en in de verte de Serengeti. Ook kunt u een spannende wandelsafari in het Tarangire Nationaal Park ondernemen.

De meest sfeervolle accommodaties
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo kunt u overnachten in het Ngorongoro Tortilis Camp in een romantisch oerwoud gelegen. Op slechts tien minuten rijden van de Ngorongoro krater, zorgt de ligging er voor dat u al vroeg kunt beginnen aan de safari in de krater.

Het beste vervoer van Tanzania
U reist in de nieuwste 4WD Toyota Landcruiser die volledig is uitgerust voor een safari van hoge kwaliteit. Al onze voertuigen beschikken over een WIFI verbinding, zodat u direct aan de slag kunt met uw foto’s, het thuisfront op de hoogte kunt houden of nog net iets meer informatie over de dieren en nationale parken op kunt zoeken.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Tarangire – Serengeti – Ngorongoro – Zanzibar

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar gastvrijheid tot kunst is verheven en avonturen voor het oprapen liggen. Na een lange reis dwars door Afrika heb ik het continent in mijn hart gesloten om haar natuurlijke schoonheid en haar bewoners!”

van Jan Daudey, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!