9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Tanzania & Zanzibar bush & beach

Tanzania & Zanzibar bush & beach

 12-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.275,- PER PERSOON

Tijdens deze indrukwekkende privéreis reist u met een 4WD Landcruiser door de wildrijke nationale parken van Noord Tanzania en sluit u de reis af op het tropische Zanzibar.

Baobabs en honderden olifanten in Tarangire, leeuwen en giraffen op de uitgestrekte graslanden van de Serengeti en neushoorns in de Ngorongoro krater maken deze reis tot een grote belevenis! Met een voldaan gevoel geniet u na op de hagelwitte stranden van Zanzibar of verlengt u naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals Pemba Island of Mafia Island.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Tarangire – Serengeti – Ngorongoro – Zanzibar

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Sinds mijn eerste bezoek aan dit continent heeft het mijn hart gestolen. De grote diversiteit aan landschappen, natuur en cultuur maakt een bezoek een onvergetelijke ervaring! Graag deel ik mijn passie en kennis over Tanzania met u om u een geweldige Afrika ervaring te bieden.”

van Lex Hooydonk, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!