9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Tanzania familiesafari

Tanzania familiesafari

 16-DAAGSE  Privéreis

VANAF € 3.395,- PER PERSOON

De safariparken in het noorden van Tanzania zijn uitermate geschikt voor een safari avontuur met het hele gezin! De reistijden zijn kort, de accommodaties comfortabel en de wilde dieren zijn in grote hoeveelheden aanwezig. Beleef Afrika zoals Freek Vonk en ga op zoek naar leeuwen, olifanten en giraffen, leer speerwerpen met de Masai bevolking, snorkel tussen kleurrijke vissen en overnacht in een Masai boma. Tijdens de safari overnacht u in kleinschalige lodges en comfortabele tentenkampen, waar mogelijk met zwembad, gelegen op de mooiste plekken in de Tanzaniaanse natuur. Op Zanzibar verblijft u op enkele meters van een hagelwit strand met palmbomen! Kortom: een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin! Bij een boeking krijgen de kinderen een Matoke Tours safariboek cadeau. 

Spannende excursies voor verschillende leeftijden
Naast jeepsafari’s in de wereldberoemde nationale parken kunt u tijdens deze reis ook bijzondere excursies maken in verschillende leeftijdscategorieën. U kunt een avontuurlijke wandeling maken door de boomtoppen van Lake Manyara Nationaal Park of een inspannende wandeling maken, zoals bij de Ngorongoro krater. U wandelt onder begeleiding van een professionele gids door het eeuwenoude oerwoud op de hellingen van de Ngorongoro krater en geniet van het schitterende uitzicht op de hooglanden en in de verte de Serengeti.

Prettige accommodaties (vaak) met zwembad
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo kunt u overnachten in de schitterend gelegen Kubu Kubu Tented Lodge. Na de safari's geniet u van een verkoelende duik in het zwembad met uitzicht op de Serengeti.

Het beste vervoer van Tanzania
U reist in de nieuwste 4WD Toyota Landcruiser die volledig is uitgerust voor een safari van hoge kwaliteit. Al onze voertuigen beschikken over een WIFI verbinding, zodat u direct aan de slag kunt met uw foto’s, het thuisfront op de hoogte kunt houden of nog net iets meer informatie over de dieren en nationale parken op kunt zoeken.

 

Hoogtepunten tijdens deze reis: Arusha – Lake Manyara – Serengeti – Ngorongoro – Masai Lodge – Zanzibar 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika heeft mijn hart gestolen op het moment dat ik in Oeganda aankwam. Ik heb 6 jaar in Oeganda gewoond en veel mogen reizen door Oost-Afrika en Madagascar. Afrika is mijn thuis en ik heb er een prachtig gezin aan over gehouden. Ik kijk er naar uit om mijn passie voor de meest bijzondere bestemmingen in Afrika met u te delen!”

van Ilse van Agtmaal, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!