9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Tanzania familiesafari

Tanzania familiesafari

 16-DAAGSE  Privéreis

VANAF € 3.360,- PER PERSOON

De safariparken in het noorden van Tanzania zijn uitermate geschikt voor een safari avontuur met het hele gezin! De reistijden zijn kort, de accommodaties comfortabel en de wilde dieren zijn in grote hoeveelheden aanwezig.

Tijdens deze 16-daagse familiereis beleeft u spannende safari's, zijn er verschillende ontmoetingen met de lokale bevolking waaronder de kleurrijke Maasai en geniet u van een tropisch strandparadijs. Tijdens de safari overnacht u in kleinschalige lodges en comfortabele tentenkampen, waar mogelijk met zwembad, gelegen op de mooiste plekken in de Tanzaniaanse natuur. Op Zanzibar verblijft u op enkele meters van een hagelwit strand met palmbomen! Kortom: een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin! Bij een boeking krijgen de kinderen een Matoke Tours safariboek cadeau. 

Hoogtepunten tijdens deze reis: Arusha – Lake Manyara – Serengeti – Ngorongoro – Masai Lodge – Zanzibar 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Sinds mijn eerste bezoek aan dit continent heeft het mijn hart gestolen. De grote diversiteit aan landschappen, natuur en cultuur maakt een bezoek een onvergetelijke ervaring! Graag deel ik mijn passie en kennis over Tanzania met u om u een geweldige Afrika ervaring te bieden!”

van Lex Hooydonk, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!