Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Lake Manyara

Hoogtepunten

Lake Manyara

Nationaal Park

Lake Manyara is een ondiep zoutmeer gelegen aan de spectaculaire Great Rift Valley. De vegatatie van het park is divers, verschillend van savanne vlakten tot de meer begroeide gebieden. Het grootste deel van het park wordt gevormd door het meer welke vaak gevuld is door vele flamingo’s. Het park ligt op de route van Arusha naar de Ngorongoro krater en het Serengeti Nationaal Park.

Wanneer u het park inrijdt zult u versteld staan door de vruchtbare grond van dit park. Dit komt onder andere door de ondergrondse riviertjes die het park doorkruisen. Verder zult u worden verrast door de verschillende geluiden van de 400 verschillende vogelsoorten in dit park. De vele vogels benadrukken het oerwoud gevoel en de vele bavianen helpen daar graag een handje aan mee! Het mooiste verschijnsel in dit park zijn de boomklimmende leeuwen! De acacia bossen zijn de beste plaats om deze indrukwekkende roofdieren te spotten! Tijdens een safari in Lake Manyara treft u zebra’s, wrattenzwijnen, impala’s, olifanten en wildebeesten aan. Eenmaal bij het meer zelf vindt u vele flamingo’s en nijlpaarden!

Activiteiten in Lake Manyara

Safari en kennismaking met de cultuur

Lake Manyara Nationaal Park heeft vele excursie mogelijkheden. Bekijk hieronder alle mogelijkheden: 

andere hoogtepunten

in Tanzania

Uitzicht op de machtige Kilimanjaro, 360 graden uitzicht, de eindeloze vlaktes van de Serengeti en valleien vol met baobabs: Tanzania kent vele hoogtepunten! Hieronder vindt u de meest bezochte hoogtepunten van Tanzania.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!