9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Huwelijksreizen Afrika

Huwelijksreizen Afrika

Huwelijksreizen Afrika met Matoke Tours

Op huwelijksreis in Afrika? Ontdek hieronder ons aanbod van romantische reizen

Samen met uw geliefde een huwelijksreis in Afrika plannen? Matoke Tours maakt het mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in huwelijksreizen naar Afrika waarbij romantiek, exclusiviteit en kleinschaligheid centraal staan.

Per bestemming in Afrika bieden wij verschillende huwelijksreizen aan. Hieronder vindt u een overzicht van onze huwelijksreizen binnen Afrika. Verderop deze pagina vindt u ook een handig overzicht van onze luxe en romantische accommodaties in Afrika.

De romantische reizen hieronder dienen als inspiratie. Uiteindelijk wordt uw huwelijksreis (in vrijwel alle gevallen) door ons op maat samengesteld naar aanleiding van jullie voorkeuren en wensen in combinatie met onze kennis en tips.

Onze populaire bestemmingen

Ontdek onze huwelijksreizen in Afrika

Bij deze reizen staan exclusiviteit, kleinschaligheid en intimiteit centraal. Perfect voor net getrouwde koppels!

Romantische lodges en accommodaties op de mooiste plekken

De accommodaties die zijn opgenomen binnen ons aanbod van huwelijksreizen in Afrika, zijn door ons beoordeeld op exclusiviteit, ligging, romantiek, kwaliteit en kleinschaligheid.

Jaarlijks plannen wij meerdere studiereizen om zo zélf deze  huwelijksreis accommodaties te bezoeken (en te beoordelen). Zo kunnen we er zeker van zijn dat de geselecteerde accommodaties passen binnen het aanbod van Afrika huwelijksreizen op deze website.

Hieronder kunt u per land in Afrika onze luxe huwelijksreis accommodaties selecteren.

Onze populaire bestemmingen

Luxe huwelijksreis accommodaties in Afrika

De mooiste romantische plekjes in Afrika!

Huwelijksreizen in Afrika

vertrouwd en veilig

Bij Matoke Tours is uw huwelijksreis in Afrika in vertrouwde handen. Al enkele jaren zijn wij beoordeeld tot beste Nederlandse reisorganisatie in Afrika op basis van vele honderden onafhankelijke reviews. Deze reviews zijn gepubliceerd op de website safaribookings.com. Dit is de grootste onafhankelijke reviewsite (wereldwijd) over safarireizen, luxe reizen, huwelijksreizen en reisorganisaties binnen Afrika.

Op onze eigen site leest u vele uitgebreide reviews van klanten die met Matoke Tours een individuele reis, een safari, een groepsreis of een huwelijksreis naar Afrika hebben ondernomen.  Voor een overzicht van al deze reviews en reiservaringen, klikt u hier.

Matoke Tours is lid van SGR/ANVR en Calamiteitenfonds. Zo weet u zeker dat uw Afrika reis veilig kan worden geboekt. Heeft u aanvullende vragen over ons aanbod van huwelijksreizen in Afrika? Bel dan naar 073-6123364 of bezoek onze informatiedagen.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!