9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Het Beste van Botswana

Het Beste van Botswana

 11-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.980,- per persoon

Tijdens deze schitterende natuurreis worden de beroemde Victoria watervallen gecombineerd met het Chobe Nationaal Park en uiteraard de adembenemend mooie Okavango Delta. Door de korte vluchten kent deze reis nauwelijks reistijd en geniet u optimaal van al het moois dat Botswana te bieden heeft. Tussen de olifanten tijdens een bootsafari op de Chobe rivier, op zoek naar wilde honden tijdens een jeepsafari en natuurlijk een mokoro safari in de Okavango Delta. Tijdens deze fantastische reis beleeft u het allemaal!

Uiteenlopende activiteiten bij de Victoria watervallen
Naast het klassieke bezoek aan één van de grootste watervallen ter wereld kunt u in de omgeving van de watervallen van allerlei leuke excursies ondernemen. Van wandelsafari in Zambezi Nationaal Park tot raften op de Zambezi rivier, lunchen met uitzicht op de rivier, kanoën of genieten van de zonsondergang tijdens een boottocht met koud drankje.

Twee verschillende locaties in de Okavango delta
De safari komt tot een hoogtepunt in de wereldberoemde Okavango Delta. Dit bijzondere natuurgebied behoort tot de absolute hoogtepunten van Afrika. U neemt dan ook uitgebreid de tijd om de delta te leren kennen in twee verschillende (privé) gebieden. Op deze manier kunnen ook waterrijke gebieden gecombineerd worden met gebieden waar de wildrijke jeepsafari's centraal staan. Zo beleeft u de Okavango delta optimaal!

Alles inclusief bij uw accommodaties in de bush!
Comfortabel overnachten op een niveau naar keuze, terwijl alles inclusief is opgenomen! Alle safariactiviteiten, parkentreegelden, maaltijden en vrijwel alle drankjes zijn inclusief in de prijs opgenomen. Optimaal genieten van de kleinschalige accommodaties zoals Pom Pom Camp of Machaba Camp, gelegen op de mooiste plekjes in de natuur!

Duurzaam toerisme
Matoke Tours zorgt er voor dat uw reis naar Botswana op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen verschillende lokale projecten en ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika. Matoke Tours is medeoprichter van de Rwenzori Travel Academy. Matoke Tours heeft de Travelife Partner award ontvangen. Dit is een erkenning voor onze lange termijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Victoria Falls – Chobe Nationaal Park – Okavango Delta (twee gebieden)

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Achter een roedel wilde honden aan, oog-in-oog met een luipaard, met een kano door de Okavango delta of een zeldzame ijsvogel spotten, ik kan er geen genoeg van krijgen! Met al mijn passie, kennis en ervaring stel ik met liefde de reis van uw dromen samen”. 

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!