Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Madagascar

Madagascar

Madagascar

Het achtste continent

Madagascar, ook wel het “rode eiland” genoemd, is een eiland zo groot als Frankrijk, dat 88 miljoen jaar geleden is losgebroken van het super continent Gondwana en India. Dit gaf de natuur de mogelijkheid zich volledig ongestoord te evolueren en dat is waarom 90% van de flora en fauna in Madagascar nergens anders ter wereld te vinden is. De bevolking is een mix van Aziaten, Afrikanen en Arabieren. Hierdoor is niet alleen een bijzondere bevolking ontstaan, maar ook een bijzondere mix van culturen en gebruiken. Dit alles maakt Madagascar tot één van de uniekste bestemmingen ter wereld!

Matoke Tours heeft diepgaande kennis over Madagascar. Directeur Coen heeft er jarenlang gewoond, alle reisroutes zijn door ons verkend en we beschikken er over een eigen lodge. Ontdek hieronder alle mogelijkheden die Matoke Tours u biedt binnen het fantastische Madagascar.

Reis mee met Matoke Tours door een land dat wemelt van de lemuren, vogels en reptielen. Een land met prachtige gebergten bestaande uit zand, kalk en graniet, geschikt voor fantastische wandelingen en vergezichten. Een land met kuststreken en eilanden die gezien kunnen worden als de mooiste stranden op aarde. En niet te vergeten een seizoen waar u zeer goed walvissen kunt spotten. Een land met zeer bijzondere en vriendelijke bevolking en een land met goede accommodatie en een zeer goede Franse keuken!

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze reizen naar Madagascar

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten in Madagascar

Madagascar kent een unieke flora en fauna. De meeste diersoorten, planten en bloemen komen alleen op dit eiland voor: Lemuren zwiepen er door regenwouden en kameleons houden u voor de gek door hun bizarre camouflage patronen. En dan nog te bedenken dat Madagascar de meeste paradijselijke stranden op aarde bezit en een zeer vriendelijke bevolking kent!

Ontdek het complete aanbod

En reis met Matoke Tours naar Madagascar

ONZE REIZEN IN MADAGASCAR

Madagascar is een eiland met ongelooflijk veel mogelijkheden. Helaas is het complete eiland niet in een aantal weken volledig te bereizen. Dus u zult keuzes moeten maken welke gebieden u het meest aantrekken. Wij helpen daarbij!

Sommige gebieden zijn nog onontdekt omdat ze moeilijk bereikbaar zijn. In de komende jaren zullen wij er alles aan doen om zoveel mogelijk van deze onontdekte plekjes toe te voegen aan het aanbod.

INDIVIDUELE REIZEN NAAR MADAGASCAR

Matoke Tours heeft een uitgebreid aanbod van Madagascar reizen samengesteld.  We bieden zowel reizen met chauffeur als selfdrive reizen naar Madagascar aan. U vindt ons complete reisaanbod hier.

Alle individuele Madagascar reizen zijn door ons zorgvuldig uitgezet. We hebben de routes zelf gereden en alle hoogtepunten en accommodaties bezocht. Onze directeur Coen heeft jarenlang op Madagascar gewoond en kent het land op zijn duimpje. De  accommodaties binnen deze routes zijn geselecteerd op kwaliteit, ligging, cuisine en kleinschaligheid. Wilt u liever zelf op pad en uw eigen tempo bepalen, dan bieden onze self drive reizen een uitkomst! Uw route en accommodaties zijn geregeld, u hoeft alleen zelf van A naar B te rijden. Meer informatie hierover vindt u op onze Selfdrive Madagascar pagina.

Onze rondreizen in Madagascar zijn altijd op maat samen te stellen. Neem daarvoor contact op met Coen of Jan, de Madagascar specialisten bij Matoke Tours! Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 073 6123 364 of vraag via onderstaande button een Madagascar reis op maat aan.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!

Meer over Madagaskar:

Madagaskar | Reizen | HoogtepuntenReisinformatie  |  Reviews  | Reisvoorstel