9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
De halfapen van Madagascar

De halfapen van Madagascar

 18-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.495,- PER PERSOON

Beleef, ruik en bewandel de regenwouden van Madagascar! Ervaar de schoonheden die diep in het woud verscholen zijn. Reizen in Madagascar staat garant voor een reis vol avontuur, met vreemde en unieke diersoorten, zoals de girafnekkever, de tenreck en de vele halfapen. U gaat op zoek naar diersoorten die alleen in Madagascar leven en nergens anders ter wereld te vinden zijn.
 
De Halfapen
De diversiteit van zowel de flora als de fauna tijdens deze reis zal u doen verbazen en meer dan eens zult u verrast worden door weer een nieuwe en unieke soort. Maar, de primaten krijgen tijdens deze reis de hoofdrol.
De kans heel groot dat u oog in oog komt te staan met grootste lemuursoort, de Indri Indri in Andasibe Nationaal Park. De kans is groot dat deze Indri u wekt. De enorm luide territorium roep is namelijk op twee kilometer afstand te horen!
Ook kijkt u mee met het onderzoeksteam dat de Blauwoogmaki beschermt. Samen met hen gaat u het bos in en observeert u het gedrag van deze hele bijzondere maki, die met uitsterven is bedreigd. De fel blauwe ogen maken deze maki bijzonder en een ware lust voor het oog. Ondertussen maakt de lokale bevolking in het basiskamp een heerlijke maaltijd voor u klaar. Een maaltijd die dik verdiend is na de actieve en nuttige dag.

Nosy Komba
Aan het einde van de reis wordt u omringt door zwarte lemuren terwijl u aan het wandelen bent op het groene en vulkanische Nosy Komba. U kunt er een duik nemen in het kraakheldere water, zwemmen met zeeschildpadden of op zoek gaan de reuzen van de zee, de bultrugwalvissen. Het zijn allemaal activiteiten die uw reis tot een onvergetelijk avontuur maken.

Ver van de gebaande paden
Ver van de gebaande paden komt u op plekken waar weinig toeristen u voor gingen. U gaat Madagascar ervaren zoals het is, puur en ongerept. U slaapt in mooie lodges, in tenten midden in de natuur en op een mooie plek op een paradijselijke Nosy Komba. Kortom een reis die nog lang een glimlach op uw gezicht zal toveren.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Andasibe NP – Ankarafantsika NP – Sahamalaza – Nosy Komba

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis staat overal één overnachtingsmogelijkheid beschreven. Er zijn op een aantal locaties meerdere overnachtingsmogelijkheden, terwijl op veel van deze prachtige locaties ook echter maar één mogelijkheid is. Bespreek  uw wensen met de reisspecialisten, dan kunt u samen met hen kijken of welke plekken er een andere accommodatie mogelijk is. In het prijzen overzicht vindt u de prijs voor de reis, zoals weergegeven in de reisroute. De reis is samengesteld met een mix tussen eenvoudige, middenklasse en semi-luxe accommodaties.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en de mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet eens over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.

Van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!