9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Madagascar walvissen, lemuren en zeeschildpadden

Madagascar walvissen, lemuren en zeeschildpadden

17-DAAGSE Privéreis

VANAF € 1.575,- PER PERSOON

Deze avontuurlijk familiereis neemt u mee naar het pirateneiland St. Marie voor het spotten van de bultrugwalvissen, over het kanaal van Panganales, naar het regenwoud Andasibe en naar de tropische paradijzeneilanden bij Nosy Be.

Deze reis is opgezet met veel activiteiten voor het hele gezin, zodat u samen een onvergetelijke, actieve en avontuurlijk beleving tegemoet gaat. U overnacht op de mooiste locaties tussen de lokale bevolking, in de prachtige bossen, met uitzicht op de bergen of in een accommodatie aan zee.

Hoogtepunten tijdens deze reis: St Marie en walvissen – Canal de Panganales – Andasibe NP – Nosy Sakatia

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.”

van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!