Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Madagascar walvissen, lemuren en zeeschildpadden

Madagascar walvissen, lemuren en zeeschildpadden

17-DAAGSE Familiereis

VANAF € 3.645,- PER PERSOON

Deze avontuurlijk familiereis neemt u mee naar het pirateneiland St. Marie waar u met het gezin het eerste avontuur gaat beleven, namelijk het spotten van de bultrugwalvissen op open zee. Ook gaat u hier de overblijfselen vinden van de oude piraten die hier vroeger zeer actief zijn geweest! Ook gaat u al varend over het kanaal van Pangalanes in het donker op zoek naar het lelijkste diertje op Madagascar, de Aye Aye.  

Regenwoud
Bezoekt u Madagascar dan bezoekt u een regenwoud, dit is namelijk de beste plek om veel van de bekende lemuursoorten te spotten. In Andasibe Nationaal Park baant u zich samen met uw gids een pad door door de wildernis en gaat u zoek naar de grootste lemuursoort die hier te vinden is, de Indri Indri. Een enorme maki soort die met haar territoriale roep tot op twee kilometer afstand te horen is!

De mooiste onderwaterwereld van Madagascar
Na het avontuur op het vaste land reist u samen af naar een van de mooiste en kleinste eilandjes in het noorden van Madagascar. Nosy Sakatia. Hier komen vrijwel geen andere toeristen en kunt u genieten van de rust om u heen!
Vanuit de lodge kunt u perfect snorkelen en is de kans op het zien van zeeschildpadden heel groot! Een oase van rust, met voldoende mogelijkheden voor de echte actieveling! 

Accommodaties
U overnacht op de mooiste locaties in de prachtige bossen, met uitzicht op de bergen of in een accommodatie aan zee. We hebben ook hier gekozen voor kleinschalige locaties op unieke plekken midden in de natuur. 

Deze reis is opgezet met veel activiteiten voor het hele gezin, zodat u samen een onvergetelijke, actieve en avontuurlijk beleving tegemoet gaat.

Hoogtepunten tijdens deze reis: St Marie en walvissen – Canal de Panganales – Andasibe NP – Nosy Sakatia

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Verhuizen naar Afrika is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Trouwen met een Oegandese in Afrika was het mooiste wat ik ooit heb beleefd. Een kind grootbrengen in Afrika is het uitdagendste wat ik ooit heb gedaan. En reizen in Afrika zal ik het liefste altijd blijven doen.”

van Coen van der Heijden, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!