Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Madagascar en Mauritius

Madagascar en Mauritius

 21-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.890,- PER PERSOON

Beleef de pure en authentieke sfeer van Madagascar en de mooie stranden en luxueuze accommodaties van Mauritius. Twee eilanden die enorm verschillend zijn, maar juist daarom misschien een ideale match vormen!

Madagascar
In Madagascar ervaart u een mix tussen de Afrikaanse, Aziatische en Franse invloeden. Een kleurrijke en actieve reis, vol avontuur, mooie ontmoetingen met de lokale bevolking en heel veel prachtige natuur. De dieren en planten zijn voor 90 % endemisch en komen dan ook nergens anders ter wereld voor. Uw reis langs de hoofdweg van Madagascar (RN7) start aan de kust in het zuiden van het land. Hier geniet u van de eerste tropische zeevruchten, onder het genot van een echt Malagassy biertje of lekkere cocktail. U ziet er de vissersdorpen en het lokale leven en u voelt meteen die Afrika kriebels weer opkomen. De geur van het kampvuurtje, de zilte zeelucht en de felle zon maken het plaatje compleet. U bent er! Welkom in Madagascar. Via de hoofdweg door het land maakt u kennis met de vele verschillende landschappen. Elk uur een ander uitzicht, elke twee uur een ander landschap. U reist van de dorre savanne vlaktes, via de rotsachtige omgevingen naar de regenwouden aan de oostzijde van het land. Onderweg passeert u een hoge bergketen en de vruchtbare akkers rondom Ambalavao. U maakt wandelingen met uw lokale gidsen en gaat er op zoek naar de mooiste lemuren, kameleons en vele andere unieke diersoorten. U overnacht er in de leukste, mooiste en fijnste accommodaties die we voor u hebben kunnen vinden. Midden in de natuur en altijd kleinschalig.

Mauritius
Mooie meren, bergen, watervallen en een subtropisch tot tropisch klimaat! Dat, samen met stranden die in de boeken bekend staan als de mooiste stranden ter wereld, maakt Mauritius tot een ideale verlenging na uw rondreis in Madagascar. Stilzitten hoeft er zeker niet, maar kan wel… De witte stranden nodigen uit om heerlijk te relaxen met een goed boek in uw handen. In de avonden kunt u genieten van de één van de vele goede restaurants.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Tulear – Isalo – Park Anja en Ambalavao – Ranomafana – Andasibe – Mauritius

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Na verschillende keren op vakantie in Afrika te zijn geweest hebben we er onlangs als gezin 6,5 jaar gewoond. Het Afrikaanse continent met haar prachtige natuur en mensen hebben een onvergetelijke indruk achter gelaten; ‘You may leave Africa, but Africa never leaves you!'”

Van Nathalie Okker, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!