Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Excursies

Mauritius

Mauritius ontdekken

De vele excursiemogelijkheden

Mauritius is een zeer veelzijdig eiland met prachtige natuur en een groot scala aan leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Hieronder een kleine selectie.

 

 

Botanische tuinen & Port Louis

Bezoek de Botanische tuinen van Pamplemousse en de hoofdstad Port Louis. Lekker rondstruinen tussen de inheemse exotische planten in Pamplemousse en vervolgens een bezoek aan de hoofdstad van Mauritius, Port Louis. In Port Louis kunt u Citadel Fort Adelaide en het Caudan Waterfront bezoeken.

Natuurschoon in het zuiden van Mauritius

Ontdek de prachtige natuurlijke attracties in het zuiden van Mauritius. Hier vindt u de krater, Trou aux Cerfs, en geniet u van prachtige vergezichten over Black River Gorges en Charamel. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan Curepipe en het heilige meer van Ganga Talao.

Ga het water op

Mauritius is een eiland en dus is er voldoende water om leuke activiteiten te ondernemen op het water:

  • Catamarantour langs de eilanden van het noorden. Geniet van de mooiste eilandjes van het noorden van Mauritius. Natuurlijk hoort zwemmen, snorkelen en zonnen erbij!
  • Catamarantour langs de westkust. Een volle dag op zee met zon, zee, snorkelen en zwemmen. Wie weet ontmoet u zelfs de veel geziene dolfijnen.
  • Catamarantour langs de oostkust van Mauritius. Vaar langs de mooie stranden en baaien van het oosten en bezoek het beroemde Ile aux Cerfs.
  • Dag op een speedboot. Vaar van het oosten naar het noorden van Mauritius. Per speedboot naar Ile aux Cerfs waar u lekker even kunt zwemmen en snorkelen, daarna naar het noorden waar u de belangrijkste eilanden bezoekt.

Duik in en onder water

Snorkelen, duiken, zwemmen kan uitstekend op Mauritius. Voor de mooiste onderwaterwereld maakt u eerst een boottocht naar het rif wat verder uit de kust gelegen. En wat dacht u van zwemmen met dolfijnen, een onderwatertocht in een submarine zoals Jacques Cousteau, een rit op zee-kart, een onderwaterscooter of maak een onderwater wandeling.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!

Meer reisinformatie over Mauritius:

Mauritius | de Kusten | excursies | Beste Reistijd| Reinformatie