9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Madagascar Fly & drive Route 66

Madagascar Fly & drive Route 66

 17-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.160,- PER PERSOON

Deze avontuurlijk self-drive brengt u langs de hoogtepunten van de Route National 7 naar het zuiden.

Het is een prachtige rit over het Aziatische hoogland van Madagascar met bezoeken aan de regenwouden van Andasibe NP en Ranomafana NP, de dorpen rond Ambalavo met de mooiste uitzichten en het zandstenen Colorado, Isalo NP. U eindigt de reis aan het strand van het kanaal van Mozambique, in een omgeving die vol staat met Baobabs en prikkelbossen. U overnacht op de mooiste locaties; dichtbij de lokale bevolking, in het woud, op plekken met de mooiste uitzichten of aan de zee!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Andasibe – Ranomafana – Andringitra – Isalo NP. – Tulear en Ifaty

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij het continent waar gastvrijheid tot kunst is verheven en avonturen voor het oprapen liggen. Na een lange reis dwars door Afrika heb ik het continent in mijn hart gesloten om haar natuurlijke schoonheid en haar bewoners.”

van Jan Daudey, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!